- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
Nem rossz ez sem! De jobb szerintem kizárni a win-t a rendszerből! Floppi io,MS-DOS.sys a flash progi+ biosz. Restart és az Abit gyorsbillentyű! Nálam ALT+F2./ A bútoláskor kiírja a gép!/ És már megy is. Nincs szarakodás a kapcsolókkal,nem fagy a win,nincs víruskergető.............Csak DOS!
-
t_ferenc
őstag
válasz
Tutti-amigo #1 üzenetére
a flashmenu általam kitapasztalt használata:
letöltöd a biost, majd kicsomagolod és az update from file opciót választod. -
zso73
veterán
válasz
Tutti-amigo #2 üzenetére
Én is jártam így az online frissítéssel!
Nem is javasolom senkinek!
-
Tutti-amigo
tag
No hát a dolog kislemezes autoexe-s dologgal megoldódott!!
Most boldogság van ezerrel!!
-
Tutti-amigo
tag
Hy!!
Nos igencsak nagy problémával álok szemben. online bios frissítést csináltam, de sajna valami nem tetszett neki ezért egy reboot után a következőket tapasztalom. Sípol mint a veszett fene és sajna a moncsi is csak villog így kép hiányában semmit nem tudok csinálni. Emiatt ugyebár nem tudok kislemezről flashelni. No gondoltam kézikönyv elő aztán majd a lapon jumperolok ezerrel. Nos ír is valamit erről de elég hülyén van megfogalmazva. Lényeg: táp kilő -> jumper átrak -> feszkó rá -> kikapcs -> jumper vissza -> bekapcs. Tapasztalatok változatlanokAmúgy ezzel a jumpereléssel a CMOS törlésével állítódna vissza a bios alapra. Szóval jó lenne ha valaki tudna valami megoldást!
Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest