Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
Nem rossz ez sem! De jobb szerintem kizárni a win-t a rendszerből! Floppi io,MS-DOS.sys a flash progi+ biosz. Restart és az Abit gyorsbillentyű! Nálam ALT+F2./ A bútoláskor kiírja a gép!/ És már megy is. Nincs szarakodás a kapcsolókkal,nem fagy a win,nincs víruskergető.............Csak DOS!

-
t_ferenc
őstag
válasz
Tutti-amigo
üzenetére
a flashmenu általam kitapasztalt használata:
letöltöd a biost, majd kicsomagolod és az update from file opciót választod. -
zso73
veterán
válasz
Tutti-amigo
üzenetére
Én is jártam így az online frissítéssel!
Nem is javasolom senkinek! -
Tutti-amigo
tag
No hát a dolog kislemezes autoexe-s dologgal megoldódott!!
Most boldogság van ezerrel!! -
Tutti-amigo
tag
Hy!!
Nos igencsak nagy problémával álok szemben. online bios frissítést csináltam, de sajna valami nem tetszett neki ezért egy reboot után a következőket tapasztalom. Sípol mint a veszett fene és sajna a moncsi is csak villog így kép hiányában semmit nem tudok csinálni. Emiatt ugyebár nem tudok kislemezről flashelni. No gondoltam kézikönyv elő aztán majd a lapon jumperolok ezerrel. Nos ír is valamit erről de elég hülyén van megfogalmazva. Lényeg: táp kilő -> jumper átrak -> feszkó rá -> kikapcs -> jumper vissza -> bekapcs. Tapasztalatok változatlanok

Amúgy ezzel a jumpereléssel a CMOS törlésével állítódna vissza a bios alapra. Szóval jó lenne ha valaki tudna valami megoldást!
Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem is javasolom senkinek!
Most boldogság van ezerrel!!