- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kempingezés és sátrazás
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petisz84
tag
Sok választása nincsen, eltűri. Addig nézi a TV-t!
-
Gh0sT
addikt
Valakiben megfogalamzódott már a kérdés, hogy miért is tolerálják kevésbé a csajok azt, ha valaki - csúnya szóval - ''számítógépbuzi''?
Ez egy hobbi, sokaknál esetleg hivatás. Csak egy példa:
Ha én teszem azt sportolok valamit (mondjuk focizom), és naponta járok 2 órás edzésekre, akkor az miért jobb, elviselhetőbb, mintha a gép előtt ülnék?
Egy lehetséges válasz:
Ha a gép előtt ülök, és a kedvesem ezt látja, akkor számára ez egy ''kieső idő'', amit nem vele töltök. Ergo vetélytársat lát a gépben. Úgy gondolja, hogy van valami az életemben, ami fontosabb mint ő, és ezt nem, vagy csak nagyon nehezen tudja elviselni.
Ha viszont edzésre járok - függetlenül annak időtartamától - az nem ekkora gond, ugyanis ebben az esetben nem érzi azt, hogy mellőzném őt. Illetve lehet, hogy érzi, de nem ad neki olyan gyakran hangot. -
-
vtechun
veterán
az én Csajom nagyon nem szereti ha gépezek. Még akkor is húzza a száját, ha ott sincs nálam, csak éppen telefonál és én a gépnél ülök - természetesen, De ha nálam alszik akkor szinte csak a film elindításáig gépezhetek, vagy amikor alszik
-
Don Vittorio
őstag
Sem a feleségem, sem a barátnőim nem bírják, hogy sokat gépezek.
-
woodpaul
őstag
Nálunk is volt már durci amiatt, hogy - szerinte - többet foglalkozok a géppel, mint Vele. Persze, ha le kell Neki tölteni valamit, akkor a gép jóbarát...
Helyesbíteném az aláírásodat: КOМПЪЮТOР СДЕЛАНO В СССР. A komputer lehet, hogy így sem jó, a többi tutira. Majd megkérdezem Anyámat...
[Szerkesztve] -
kavboy
tag
ez a gozso féle totyik: Bővebben: link
-
Apika
addikt
Én általában akkor szoktam gépezni, amikor már mindenki alszik. Illetve a melóhelyen is gépközelben vagyok, így megoldható. De néha azért szól a család, hogy szakadjak le a gépről, ha otthon, nappal rajta felejtkezem...
-
tildy
nagyúr
Néha nehezen bírja, hogy napi több órát ülök itt a prohardver előtt.Ezért is kellett felvinnem az albiba a nagy gépet is. Egyébként talán úgy bírja, hogy ő is rákapott a témára
(
újonc még. És eléggé szakmai témákban irogat.)
Más oldalakkal , programokkal nincs gond, csak a ph!val
Ha viszont ő üla gép előtt, akkor mindig ott legyeskedek körülötte, fülét rágom, bedugom a keze alá a fejem stb. Mondjuk ha ő ül ott, akkor általában programozás megy, és ahhoz én - legalábbis hozzá képest- hülye vagyok.
[Szerkesztve] -
finest
addikt
Mi már ott tartunk, h ha hiányzom neki, Skype-on felhív a másik szobából.
-
nRu3
addikt
Amikor megvettem az új gépett és hazavittem az alkatrészekett csak annyit mondtam neki itt a konkurenciád
-
Woodslave
félisten
Szerencsére többet dolgozik mint én, legalábbis tovább tart odaérni
, meg esténként miután elalszik, vagy álomba ringatom,
, akkor lehet, fejleszteni meg nagyon sunyiban, azt nem igazán tolerálja. Hú mennyit kellett variálnom anno az új alaplap vételekor...
-
neduddki
nagyúr
HI!
Hat kerlek ez enhen ugy: - ))))
De vhopgy nehez birom a joanyatok /jaobaratok:- )))/ majd utanna vmejjik ertlemes filemt :- ((( /pedig van csatorna dogivel hegyekebn allank otthonz afilemk etc... megis aszt a qva szar tv-t es benen a szarna szarabb filmeket : - ((((/ elenezset de kigyuttt: - ((((
Kerdes: MI az a Gozso fel totyik???? koszi
udv
neduddki -
Jut eszembe, két számítógépb*zi meleg srác hogy van meg egymással és a géppel?
Na persze, itt soha nem fogjuk megtudni, mert itt biztosan nem vállalná magát egy meleg sem. Na jah. -
Az én mennyasszonyom úgy-ahogy elfogadta az évek során, hogy gépb*zi vagyok.
Már együtt lakunk, így töredékére esett vissza a gép előtt töltött idő, de így is megy a duma szinte naponta. Az a baj, hogy későn érünk haza általában, és számomra kevés az az idő, amit a gép előtt tudok lenni, főleg ha valami megoldást keresek egy-egy problémára a géppel kapcsolatban (partíciómásolás, gépszerelésm egyebek). Ezek mind időt igényelnek, és ebből van a legkevesebb sajnos.
Persze ő is leül a gép elé időnként, néha játszik is (Admirális, Dinomyte, régebben még ment az NFS4 is...), netezik, de neki ez csak kiegészítő dolog. Nekem meg főhobbi. Hiába lesz két gép beállítva, nem fogunk nyugodtan egymás mellett két gépen órákat játszani vagy akármizni.
Szóval a nőkkel csak a gond van, de szükség van rájuk. -
szapeti
tag
Nálunk inkább az a vita tárgya, hogy ki használja a gépet
-
beeboy
addikt
válasz
strike-force #18 üzenetére
állítólag másolhatsz is filmet, zenét, míg nincs anyagi hasznod belőle.
legalábbis ilyet is hallottam -
Thunder78
őstag
A párom elfogadta, hogy sokat ülök a gép előtt, így nincs is belőle vita.
Ha számítógépmentes környezetre vágyunk, akkor náluk alszunk, ott ugyanis nincs gép, így vita sem. Ha nálam vagyunk, akkor ő meg a másik gépen valami kártyajátékkal elfoglalja magát, esetleg hangulattól függően Startcraft egymás ellen.
Ex bartátnőm rühellte a gépet, kivéve, amikor az ővén kellett újratelepíteni a Winf@st. Nem is voltunk sokáig együtt
Egyik ismerősöm szintén programozó, náluk az egész család elvan a géppel. Legutóbb úgy nézett ki a dolog, hogy én ismerősömmel a laptopot buzeráltuk, a 3 éves kislánya a GTA Vice City-t (!!!) tolta, méghozzá elég profin, az egy éves kisfiú meg az anyukával képes gyerek-programokat nézegetett. NO COMMENT! -
domedee
senior tag
Ugyan, csak a trailerekre gondolt, én biztos vagyok benne, csak rosszul írta
Én is eléggé sokat ülök előtte. meg sokat vagyok a pH előtt is (min. 4-5óra/nap).Bár igazából csak akkor van baja, ha pl Doom3, CoD(+UO), UT2004 előkerül, mert nem szereti a lövöldözős játékokat. Pl. a NFS-UG2-vel em volt semi baja, most fejeztem be. Bár a vége felé már azt mondta, hogy lassan féltékeny lesz arra a csajra a játék elején, mert többet látom, mint őt. Nem értem, miért mondta ezt,
Meg mivel már összecuccoltunk, kicsit nehezebben propagálja, amikor a gépet fejleszteném. Emiatt nem is mindig szólok neki. Így lett AC97->Au1@Au2ZS, és + 120GB, 512->768 MB, körkábelek, hihihi, csak ezt el ne olvassa, mert lesz nekem nemulassBár most kénytelen voltam szólni, mert házcsere lesz. Nem igazán örül neki.
Tényleg szerintetek, melyik a jobb: Codegen 8011 vagy a 9011? Mindkettő táp nélkül lenne, vagy ha van valami ötletetek valami hasonó elrendezésű házra, ami táp nélkül max 15k, azt örömmel venném. -
-
Vangelis
félisten
-
Judyt
tag
Én mondjuk annyit nem vagyok gép előtt csak ha párom is ottragadt.
Egy időbe én is bevágtam a durcát amiatt hogy sokat ül ott,aztán azért idővel észheztértem és elfogadom hisz ez nagyon fontos neki.Így tettem egy olyan megoldást,hogy amíg ő épp programoz valamit addig én PH-zok -
gregorik
senior tag
válasz
strike-force #12 üzenetére
''ezért tudjuk a legujabb filmeket premier előtt nézni''
elég komoly, hogy nyilvános fórumon bevállalsz egy ilyet, amikor már sorakoznak az ASVA, FBI és egyéb seregek a határon... -
supercow
őstag
Én itthon dolgozom, géppel. A feleségem és a két gyerek elfogadja, hogy itt ülök, viszont vannak megegyezéses időpontok, amikor nincs gépezés. A hétvége a családé, kivéve amikor határidős munkám van, amit csinálni kell, azt is megpróbálom csak egy fél napra ütemezni.
Játszani nem szoktam, a laptopot a feleségem használja levelezéshez, kereséshez, néha Caesar3-hoz.
Gond akkor van, amikor hétvégén ismerősnél-rokonoknál vagyunk, ahol gond van a géppel, és oda kell ülni (pl. vírus-állományok frissítése, windows update, defrag, spyware eltávolítás apám gépén). Akkor mondja, hogy ''Apám, alig bírlak elrángatni otthonról a géptől, most ideülsz?!''
Szóval általában békesség van. -
-SeveN-
aktív tag
Azthittem csak az en csajom ilyen.
-
topikcím alapján aszittem, hogy itt másról lesz szó......
én amikor összejöttem a mostani csajommal, megmondtam neki, hogy nagy számgépbuher vaok, szal ne essen kétségbe. a gép éjjel-nappal megy - eleinte ez zavarta - de utána felviágosítottam, hogy ezért tudjuk a legujabb filmeket premier előtt nézniakkor lenyugodott. ja és nagyon fontos! egyiket a másik rovására sohasem szabad csinálni!!!
-
mormota
senior tag
az attól függ.
van hogy nagyon jól bírja, de van, hogy elkezd durcizni, ilyenkor hagyom a gépet, ph-t, irc-et (természetesen #prohardver csakis) és odamegyek mellé, esetleg együtt megnézünk egy filmet gépen, és akkor szent a béke.
már úgy szokott hívni, ha unja a sok gépezést, hogy kocka
[Szerkesztve] -
j.bravo
addikt
Hát ja.
Az én párom azt mondja, eleget ül a gép előtt a munkahelyén, otthon már látni se akarja. Valamilyen szinten érthető...
Volt pár alkalom, amikor az öccse feldobta, hogy van otthon két gép, van utp kábel is, UT-zzünk már egy kicsit. Hát nem nagyon lelkesedett
Volt, amikor elkerülendő a szóváltást (meg amúgyis diplomamunkát kellett irni) ráhagytam, volt amikor erőltettem egy kicsit, aztán végülis egy órát lődüzhettünk de durci volt, de olyan is volt hogy simán azt mondta hogy nyugodtan (közben talált magának elfoglaltságot).
Mondjuk érthető azért, hogy amikor lehetne összebújni, vagy ilyesmit, akkor nehezményezi, hogy ha valami fps-sel akarja tolni az ember, ami jó-jó, de azért valahol mégis hülyeség - legalábbis a nővel való foglalkozáshoz képest. Stratégiai játékot - ha nő lennék - jobban tolerálnék, mint a lövöldözést.
Más kérdés, hogy ha éppen a húgom és anyám konfigját akarnám rendbe szedni (ami ezért értelmes tevékenység, úgy vélem), arra is morci tud lenni... -
cikasz
őstag
A kérdés a számitógép elött töltött idövel kapcsolatos...
Nektek, hogy birja a csajotok/barátnötök/feleségetek/élettársatok, hogy adott esetben nem keveset töltötök a gép elött??
Szakatt-e már meg ez miatt kapcsolat???
Nekem öszintén szólva televan a t***m, hogy a nejem állandóan bevágja a durcát, mert mittomés éjfélig cs-zek, mert neki az nem tetszikÉn pl nem tudok a kanapén ülni és nézegetni azt a szar adást ami a tv-ben megy, inkább a gép elött ülök. Term. a házastársi kötelességeket azért olyan nagyon nem hanyagolom el mielött még valaki megvádolna
tehát a téma adott
szerk.: A lányokról megfeledkeztem!Lányok ti is ir6tok, hogy azon az oldalon mi ujs??
Mármint barát/álettárs/férj.
Jahh és a fiuk/barát , lányok/barátnö is ir6tnak nehogy diszkriminative legyen a topic
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256 Gb
- GIGABYTE AORUS GAMER LAPTOP /// i7 13700H /// 32 GB DDR5 /// RTX 4080 12 GB /// 1TB NVME
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ASUS Dual GTX 1660 SUPER OC 6GB DDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest