- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Amiga A500 - A régi barátnő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az én mennyasszonyom úgy-ahogy elfogadta az évek során, hogy gépb*zi vagyok.
Már együtt lakunk, így töredékére esett vissza a gép előtt töltött idő, de így is megy a duma szinte naponta. Az a baj, hogy későn érünk haza általában, és számomra kevés az az idő, amit a gép előtt tudok lenni, főleg ha valami megoldást keresek egy-egy problémára a géppel kapcsolatban (partíciómásolás, gépszerelésm egyebek). Ezek mind időt igényelnek, és ebből van a legkevesebb sajnos.
Persze ő is leül a gép elé időnként, néha játszik is (Admirális, Dinomyte, régebben még ment az NFS4 is...), netezik, de neki ez csak kiegészítő dolog. Nekem meg főhobbi. Hiába lesz két gép beállítva, nem fogunk nyugodtan egymás mellett két gépen órákat játszani vagy akármizni.
Szóval a nőkkel csak a gond van, de szükség van rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged