- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Pedig ezek a székek addig bírják.
Ha nehéz az ember (110+), akkor nincs az a szivacs amit 2-3 év alatt nem ül ki az ember. Viszont azt nem tudom, hogy a gyártók garanciális problémának tekintik-e azt, hogy kiüli valaki.
Ami 10+ évre van tervezve szék az pedig fél milla és felette.
-
Ispy
nagyúr
A textil meg nem higiénikus szerintem, én legalább is tuti nem vennék, megáll benne a por, az izzadság stb. Én ezt a hibrid bőrt vettem, 1.5 éves, majd meglátjuk mit bír. Az AK 5 évet bírt, utána kezdett el hámlani, igaz nálam nem csinálta, a fiamnál meg egyből, ki tudja mit művelt vele....de szerintem 5 év, kb. ez lehet a használati ideje ennek a kategóriának, utána minden nap ajándék.
-
Lokids
addikt
Én is azt nézem, hogy mindenki ezt a nyavajás műbőrt erőlteti, amibe max beleizzadni lehet, másra nem jó. Akkor már vagy igazi bőr, vagy textil.
Furcsa, hogy a sok minta változat is a műbőrnél van. Az ember azt hinné a textilt könnyebb mintával ellátni.De szinte az összes gyártónál a műbőrből van több design, szóval lehet mégis az a könnyebben kezelhető / olcsóbb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest