Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
válasz
Maxtreme
üzenetére
Mindenképp XL. L-est felejtsd el, ha abban gondolkozol.
Nézd meg az oldalt lévő "tartókat" (aminél nagyobb baromságot nem is lehetne kitalálni egy széken). Az szűkít. Ott pedig pont az kellene, hogy minél szélesebb legyen, hogy ne akadályozzon. Egy széknek a hátadat kell tartania, nem az oldaladat.
De szerintem akkor már a Noblechair széke. -
szasanyi
félisten
válasz
Maxtreme
üzenetére
Én nem hiszem, hogy az tartósabb vagy teherbíróbb lenne. Majdnem biztosra veszem, hogy a dugattyú és a mechanika pont uo. mind2ben. A méret viszont fontos a kényelmes(ebb) üléshez - de ez nyilván a te döntésed, csupán megjegyezetem ha erre nem fgondoltál volna.

De épp most néztem, a cseheknél ~145k ez a szék (mérettől függetlenül) nálunk 180-200k. tököm ki van ezzel az országgal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

LLKobe