Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
fadam91
kezdő
Ma beszéltem a Haworth budapesti illetőségével, hogy foglaljak időpontot a showroomba és ami meglepett, a digital knit verzió az ott sem elérhető

HM oldalán egyébként most 20% akció van a logitech embody-ra (ha valaki megtudja oldani, hogy Ausztriába vagy Németországba ismerősnek rendelje), de sajnos céges számlát nem tudnak kiállítani (de még így is olcsóbb mint ha itthon venné az ember nettó áron)Fern-ből szívem szerint a digital knites lumbaros verziót vettem volna meg, de az így teljesen esélytelen, valszeg akkor csak a logiteches embody marad.
(europe designt felhívva kérdeztem, hogy van e logiteches verzió is és azt se tudta miről beszélek, azt mondta csak egy féle embody van az valszeg csak valami marketing)De azért még filózok rajta, hogy ha a közeljövőbe lenne a Fernre egy 30%os akció akkor egy 260 ezres Fern vs 520 ezres embody lenne a választás.
A basic Fernről nem olvastam annyira jókat, de ennyivel többet meg nemtudom ér-e az embody.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest