Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
Próbáld ki őket és döntsd el te
Vakon elég nagy lutri, legyen szó akármilyen prémium márkáról. Én ma vettem egy szürke Ikea Markust (40ért) és első blikkre meg vagyok vele elégedve.
Ár/értékbe szerintem elég jó.Egyébként anyagminőség, gari, support, ahogy a kolléga is írta. A kényelem egy az, hogy szubjektív, kettő, hogy egy olcsóbb széken is lehet fejleszteni adott esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mozilla Firefox
- Gyúrósok ide!
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vakon elég nagy lutri, legyen szó akármilyen prémium márkáról. Én ma vettem egy szürke Ikea Markust (40ért) és első blikkre meg vagyok vele elégedve.
LLKobe