- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
Ki kell próbálni, és ne hízz meg! Az egy éves garanciát keveslem. A legtöbb helyen kétéves garanciákat adnak, az IKEA-ban meg még többet. Az előző hozzászólásomban írtam alternatívát. A GOLD kategóriában 120 kg a súlyhatár és két év a garancia, de mindent ki kell próbálni! Nem tudom, hogyan határozzák meg ezeket a súlyhatárokat, de szerintem nem árt minél erősebbet venni, mert nálam már esett össze gázlift nem tudom, mennyi hónap vagy év után a leírása szerint 110 kg terhelhetőségű Texas széknél, pedig sosem voltam száz kg-nál több: [link]
(Szerintem erre a 102 kg-os terhelhetőségre kérdezz rá, mert nekem gyanús, hogy elírták, és az 120 kg lesz. Kerek számokat szoktak írni.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
LLKobe