- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Van egy ilyen székem 2023 januárjától. Röviden egyszer már garanciás javításon volt, pontosabban kaptam hozzá egy új ülőfelületet mert a közepe megsüllyedt, és átérzett az alul lévő fém keret.. Az a bolt rendezte a dolgot amit linkeltem is tehát a PCX.
Na most a cseredarab megint kezd süllyedni, de még nem olyan vészes mint amit kicseréltem. Mivel itt maradt a régi én abból már kikaptam a szivacsot de formázott ráadás gyártó szerint elől 8 hátul pedig 6 cm vastag. [link] [link] [link]Már kérdeztem szivacsboltot és nézelődtem is, de mindenhol egyforma vastag szivacs van csak. Kétlem hogy a PCX megint elrendezné a dolgot, így kérdezném, érdemes a gyártónak írnom, hogy nem-e tudnak egy jobb minőségű csak szivacsot adni?
Vagy jobb ha használom és veszek egy másik széket, de akkor meg milyet is kéne vennem ami nem jár ugyanígy, és nem magasabb az ülőfelülete sem, na meg ugyanígy szövet a borítása?
Ha van jobb topik kérdésemre jelezzétek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Medence topik
- További aktív témák...
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged