Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seirei
tag
Ismét szeretném frissíteni a történetem.
Semmi nem történt, ellenben az emag így egyben meg is lopott, mert a meghibásodott készülékemen ülnek december eleje óta miután nem vettem át anélkül, hogy bármit is tettek volna az ügy érdekében (év eleje óta folyamatosan érdeklődtem az önköltségen történő javítás lehetősége iránt).
A budapest békéltetőnek az online vitaplatform által megadott 90 nap döntéshozási ideje március közepén járt le, természetesen semmilyen megkeresésemre nem reagáltak, telefonon és személyesen is elérhetetlenek voltak.
Úgy döntöttem, hogy egy európai fizetési meghagyást kezdeményezek viszont ez már teljesen idegen téma számomra,és ahogy látom hivatalos okmányként románra is kell fordíttatni.
Esetleg erről bővebben tud valaki valamit?(Jogász topicba most copy-pastelem az esetet).
-
inf3rno
nagyúr
Irj a békéltetőnek, ne vedd figyelembe szerintem, hogy az emag mit fröcsög, nem hiszem, hogy hivatalos lenne bármilyen szempontból, amit tőlük kapsz. Ha ott kiderül, hogy elutasították, akkor lehet továbblépni a bíróságra gondolom. Van itt egy jogi fórum, ott tudsz tájékozódni a továbbiakról. [link]
Nekem nagyon hasonló ügyem volt az iponnal annak idején, csak ott már a dobozból kivéve látszott, hogy használt monitort küldtek új helyett tele ujjlenyomattal, és első beüzemelésnél fekete volt a kijelző egyik sarka, törölgetnem se kellett. 3 napon belül akartam cseréltetni, ott először garanciát akartak én meg azonnali cserét. Utána volt vagy 30 levélváltásom velük, aztán a végén a fogyasztóvédelmet felhívtam, és ők mondták, hogy álljak el. Igy is duplán fizettem a szállítást, de legalább a pénzem egy része visszakerült. Sajnos nem új ez az egész az elektronikai dolgokkal foglalkozó cégeknél, és nem tudom, hogy van e valami összefonódásuk a hatóságokkal, vagy miért ilyen elnézőek velük szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer laptop MSI Thin GF63 12VE -641
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H NVIDIA T1200 32GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Dell Ultrasharp U4025QW Monitor, Alza gari: 2027.11.
- Thinkpad L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe gar
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest