- Arc összefoglaló szerkesztés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Majd írd meg, hogy hogy zajlik az ilyen békéltetés, engem érdekel!
Az alzától csak azért fogok rendelni, mert 70%-os áron van náluk az egér, ami kell, aztán most nem mindegy, hogy 20 vagy 30 megy el egy egérre. Gondolom terjeszkedni akarnak, aztán olcsósítással meg egy csomó reklámmal bejáratják az itthoni üzletet is. Rájuk is áll a 14 napos elállási jog meg a 2 év garancia, mert ezek EUs dolgok. Nyilván utánaolvasok azért, hogy legtöbbször miben vétkesek, és átgondolom hogy azt én mennyire tudom tolerálni, ha esetleg velem is megesik. Egyébként úgy sejtem, hogy nem lesz jó nekem ez az egér sem, de nincs lehetőségem kipróbálni a formát, csak ha elutazok BPre, akkor meg már olcsóbb, ha rendelek valahonnan és elállok ha nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest