Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• inf3rno

nagyúr

válasz TIT #2204 üzenetére

Nem olcsóbb most sehol: [link] Sajnos nem túl kiforrott még ez az egér, néhány embernél elszállt a vezeték nélküli kapcsolat firmware update-nél, és mivel kábeles nincsen vele, ezért esélytelen onnantól újraéleszteni. A másik, hogy nem vagyok biztos benne, hogy G400 után a fogása jó lesz, mert ilyen kis vályúk vannak a gombokon, ami egy másik egéren már nem jött be. Szóval fontos lenne, hogy ne problémázzanak, ha esetleg elállok a vásárlástól.

Pont az ilyesmik aggasztanak, hogy behazudnak valamit és úszott a lóvé, vagy hibás teljesítésnél nem cserélik 3 napon belül hanem garizni akarják, vagy nem elérhetőek (személyesen nem fogok ezért oda utazni), és így tovább. Az ipontól én semmi szín alatt nem rendelek, nagyjából a fentiek jellemzőek rájuk is. Azt hiszem megvárom, amíg a bestmarkt(hardverker)-nél lejjebb megy az egér ára. Azoknál inkább csak olyan gond van mostanában, hogy nincs raktáron semmi, de 1-2 hét késés nekem nem szempont, és legalább tudom, hogy nem valami más által visszadobott szemetet próbálnak rám sózni, hanem friss árut hoznak a nagykertől. Nekem még az emag és a hervis jött be eddig, meg volt 1-2 kisebb bolt, amik sajna azóta már bezártak.

Új hozzászólás Aktív témák