- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Nem olcsóbb most sehol: [link] Sajnos nem túl kiforrott még ez az egér, néhány embernél elszállt a vezeték nélküli kapcsolat firmware update-nél, és mivel kábeles nincsen vele, ezért esélytelen onnantól újraéleszteni. A másik, hogy nem vagyok biztos benne, hogy G400 után a fogása jó lesz, mert ilyen kis vályúk vannak a gombokon, ami egy másik egéren már nem jött be. Szóval fontos lenne, hogy ne problémázzanak, ha esetleg elállok a vásárlástól.
Pont az ilyesmik aggasztanak, hogy behazudnak valamit és úszott a lóvé, vagy hibás teljesítésnél nem cserélik 3 napon belül hanem garizni akarják, vagy nem elérhetőek (személyesen nem fogok ezért oda utazni), és így tovább. Az ipontól én semmi szín alatt nem rendelek, nagyjából a fentiek jellemzőek rájuk is. Azt hiszem megvárom, amíg a bestmarkt(hardverker)-nél lejjebb megy az egér ára. Azoknál inkább csak olyan gond van mostanában, hogy nincs raktáron semmi, de 1-2 hét késés nekem nem szempont, és legalább tudom, hogy nem valami más által visszadobott szemetet próbálnak rám sózni, hanem friss árut hoznak a nagykertől. Nekem még az emag és a hervis jött be eddig, meg volt 1-2 kisebb bolt, amik sajna azóta már bezártak.
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest