Hirdetés

Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

Na, a Fókát felvették a Képzőre. Nincs is ebben semmi meglepő, egyedül Ő gondolta úgy, hogy nem fog sikerülni.:) Jövőre tehát még kevesebb ideje lesz.

Furcsa volt az utóbbi hét. Találtam végre munkát, egy pesti PC-bontóban koptatom a széket. Nem rossz hely, a főnök totál kész arc, a munkatársaim is, úgyhogy vidám a placc. Csak a fizetés lehetne ötször ennyi, de ne legyünk telhetetlenek.:D
    Majd valami vállalkozásba kéne fognom, de addig még sok víz lefolyik a Dunán, nem 2 Ft az, s nem is 3. Nehéz manapság az élet, a nap meg 24 órából áll, és ez bizony elég kevés. Az lenne az ideális, ha 48 órából állna, ugynúgy 8 óra lenne az átlagos munkaidő, ugyanennyi alvásra lenne szükségünk, de ugyanannyi évig is élnénk. Álmodik a nyomor.:)
    A céljaiért tenni kell az embernek, nem is keveset, de nehéz úgy, ha folyamatosan fáradtak vagyunk és az igényelt törődés nagy részét nem kapjuk meg. Nem tudom, hogy fogom bírni. Kiábrándít, hogy ebből áll az élet, (eleinte legalábbis) nem sok időnk van arra, amit igazán szeretnénk, lehetőségeink rabjai vagyunk (és nem csak munka terén), nem tudunk felülemelkedni korlátinkon, amiket élethelyzetünk emel körénk.
    Ráadásul érzelmileg instabil lettem, most pedig örlődöm, de ennek a taglalásába nem folyok bele.
    Jó lenne, ha egyszerre létezhetnénk két (vagy akár több) párhuzamos világban, de az is teljesen jó lenne, ha szimplán csak volna Load meg Save-opció életünk medrében. De nincs, így minden gondolatunk és tettünk végérvényesnek hat, s majdan visszaszáll ránk. Kiborító. Jó volna, ha emlékeinket szabadon törölhetnénk. Jó volna, ha úgy tudnánk hatni emberekre, hogy vágyainkat valóra válthassák. Jó volna néha teljesen öncélúan létezni, de az a baj, hogy így hosszútávon lelkiismeretünk, s általa mi szenvedünk csak.
    :W

Aktív témák