- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retro11
senior tag
válasz
Vandit. #1029 üzenetére
95kiló vagyok, és mai napig igazolt játékos
! Imádom a mozgást, és szerintem igenis teljesíthető mindaz amit kérnek. Hangsúlyoztam, hogy egészséges fiataltól.
Ezen nincs mit vitatni. Aki idej elentkezik, legyen olyan állapotban, készüljön TUDATOSAN. A másik oldalról akkor még szósem esett.
Távolugrás?Az ingafutás pedig dinamika. Azt látom, keresed a kifogásokat. Te se vagy már gyerek, tudod, hogy az életben sok helyzet van amikor nem lehet (kell) mást tenni, csakis az adott körülményeknek megfelelni. Tedd ezt! Menni fog!
Egyébként hová is jelentkeztél Te?
P.s: Komolyan no offense.
-
szasanyi
félisten
válasz
Vandit. #1029 üzenetére
1et értek veled, DE ez van. Ha rendőr akarsz lenni/maradni teljesíteni kell! Annyi a kedvezmény a rendőröknek, hogy a futás csak a kiváló eredményhez kötelező, valamint életkor csoportonként van besorolva az aktuális követelmény. Vagy is egy 25 éves fiatal embernek nem elég annyit teljesíteni, mint amennyit a 40 éves részére írtak elő. Tehát ha mégis bejutsz, ahogy öregszel kapsz egy kis kedvezményt ha átléped a besorolásban szereplő korcsoportok korhtárait.
De továbbra is azt mondom, nem tudod mire vállalkozol. Én a helyedben tuti elkerülném messzire. És nem azért, mert sokat kell futni...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával