- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Azóta rájöttem, melyik lakó ordibált nekem. Van egy 1-2 éves gyereke, de ettől függetlenül nem érzem megfelelő stílusnak a "kikiabálok az erkélyen és így rendezem le" habitust. Felmenni hozzá alapvetően jó ötlet, de rúgdosni szokta a kutyáját az utcán, ha az nem azt csinálja, amit mond neki, rendszeresen trágárul szidalmazza és a saját gyerekével is ordibálni szokott a buszon, ha kicsit izgágább a kelleténél (utaztam velük néhány hete), így nem gondolom, hogy szót lehetne érteni a családdal.
Egyébként egy 15W-os gitárerősítővel hallgattam zenét 10 percig, ami nem tud valami nagyot szólni.
Felfogtam az általatok írtakat, kicsit szomorú, de el kell fogadnom. Annyit tudok tenni majd az ügyben, hogy hétvégén hanyagolom a zenehallgatást, hét közben pedig csak a szokott időkben és az általam elfogadható hangerőn. Hozzá kell tennem, hogy évek óta "művelem" ezt és még senki sem szólt egyszer sem, se finoman, se csúnyán, de hát a nemrég ideköltözött kedvesnek nem mondható fiatal hölgy most ezt megtette.A saját bankjegy gyártásáról azt tudnám írni, hogy szó sincs róla, de ez ugye nem volna igaz, mert volt szó róla, de csak mint elméleti kérdés, inkább az izgatott minket, hogy hogyan néz ki a jogszabály erre, nem a tényleges cselekedet, úgyhogy ne aggódjatok, természetesen viccből sem csinálnánk ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest