- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GReddy
tag
Egy jó pont a rendvédelmi szerveknek: Huszas tábla (persze semmi nem indokolja az ég egyadta világon, de hát ugye magyarország) és hát siettem. (190+ km/h) Amikor a főrendőr utólért elfogadta a magyarázatot az esetre, és egy szóbeli figyelmeztetéssel megúsztam. (Jogos volt egyébként, a gyerek láza éjjel felszökött 40 fölé, három perc alatt kellett két kerülettel arrébb menni, nem volt egyszerű) Persze, utólag simán feljelenthetett volna, mert úgyis arra hivatkozok, hogy a kresz bármelyik szakasza megszeghető, ha emberélet van veszélyben, de NORMÁLIS volt. Köszönettel utólag is.
Más, tegnap. Szépséges csepel, rendőrség előtti kereszteződés, jön a hév, piros a lámpa, azaz balról senki nem JÖHET, NÉNÓ SEM, a faxparaszt barom állat meg éppen unalmában feltart xxx tucat autót, mert olyanja van, hogy most akkor nem kanyarodhat senki jobbra... Fura, nekem sok kalandom 17 év alatt nem volt velük.. pedig én is megyek, de csak normálisan, mint a többi, nem megyek ötvenes táblánál (általában) kilencvennel, szaal, azt hiszem az a lényege, hogy ne lógjál ki a sorból, akkor békén hagynak. Szerintem... És én is túl vagyok az 500-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest