- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
bevittek, átadtak két helyi kopónak, akik elég köcsögül kérdezgettek, meg kérdeztek hogy milyen a 307es (azzal voltam)... a dokit felzargatták, vért vettek, hugyoztam is... asszem, utána Örsre be, kaptam egy kis széket és azon kellett ülnöm 4 órát, néha valaki odatoppant, kérdezgetett, a végén meg az ügyeletes mondta , hogy akkor a házkutatást meguszom.... (addig végig mondtam, hogy nem tartok otthon semmit stb... ) azt volt ott egy automata, de gyik buzinál sem volt apro... én meg majdnem szomjan halltam... cigit se szívhattam, vagy nem akartam, nem is tudom... fasza volt..
elterelés? csaj volt az esetfelelősöm, kérdezgetett én meg válaszoltam, aztán mivel ezt hetente, kéthetente meg kellett játszanom fél órába, így elég kötetlen lett, semmi flusztráció, csak az idegesített hogy volt egykét oyan pofa... teee...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest