- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
danny73 #22997 üzenetére
Az uj library amit csinaltal lett beallitva alapertelmezettnek? Mert csak akkor telepit oda. Ha ugyanott all meg ahol eddig akkor jo eselyel ugyanoda probalja telepiteni es nem az uj helyre. De igazabol ha nem lenne eleg hely a tarolon akkor mar telepites elott szol igy az is lehet hogy ahova atmenetileg tolti ott nincs hely. Van a C meghajton is eleg ures hely?
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
danny73 #22583 üzenetére
Nekem CV1 van de a hozzászólások alapján tökmindegy.
Nálam régen úgy volt, hogy játékonként vagy platformonként változó volt. Volt játék, ami nem adott hangot Riften sehogy sem. A megoldás az volt, hogy a Riftet defaultra kellett tenni, de persze játék után a hangszórót vissza kellett rakni erre.
Na egy win reinstall után már úgy volt, hogy a hangszóró volt a default playback és mindig volt hang a Riftben is VR alatt.
Megjött egy win update, plusz átálltam angol nyelvi packra, most megint az van, hogy ha Riften van a hang, utána ha be is zárom az Oculus-t teljesen megint vissza kell állítani a hangszórókat....
Szóval engem is érint a jelenség de nem tudom mi befolyásolja.
Az biztos, hogy én már használtam huzamosabb ideig így és nem nagy kényelmetlenség jobb lent átállítani a hangot (2 kattintás).(#22593) kiskuplung : Az Oculus Tray Tool valóban jó megoldás lehet.
-
kiskuplung
őstag
válasz
danny73 #22591 üzenetére
Nekem 2 tippem van, bár nekem CV1-em van.
- annak ellenére hogy Oculus-os játékot írtál, azért állítsd be a SteamVR-ban, hogy ki-belépéskor állítsa át a hangot/mikrofont, ez máskor is hasznos lesz (Settings... > Audio -> When using SteamVR.../When not use SteamVR...)
- én egyéb esetben az Oculus Tray Tool-t használom, abban van Audio Switcher, ami átvált a hangforrások közt, ha elindul/bezárul az Oculus Home.
De amúgy úgy kéne működnie ahogy Raymond is írta, hogy automatikusan váltogasson. -
válasz
danny73 #22591 üzenetére
Oculus appban, ha rámész a device settingre, akkor ott hogy van beállítva a hang?
Elvileg új eszköz telepítésnél átáll arra, hogy azt használja, amit a windows.
Ezt át kell állítani, hogy az appban a rift legyen az elsődleges, és a winben meg amit szeretnél.
Bróbáld meg így, hátha. de nem biztos. -
haverkulum
aktív tag
válasz
danny73 #22445 üzenetére
Igazából 3D nyomtatóm nekem is van, nézegettem is ezt a nyomtatós megoldást
Ha gondolod megpróbálom kinyomtatni, rápróbálni a Rift S-emre és elküldöm neked, anyagár + postaköltségben, munkadíjat nem kérek ilyen egyszerűbb dolgokért + nekem is jó kísérlet
Annyi, hogy én nem tudom 1-2 napos határidővel vállalni, épp nagygenerálozás előtt áll a nyomtatóm, arra elmegy pár napom.
-
haverkulum
aktív tag
válasz
danny73 #22446 üzenetére
Hát, utcai bluetooth fülesek közt érdemes körbenézni szerintem, amit linkeltem skullcandy az is az a kategória, azoknak elég rugalmas, nagy pántja van, talán fel lehet venni
Van ott is ami 15-20k körüli kategória.
Nagyon őrült ötlet: kábelt kihúzni a HDM-ből és elmenni vele a MediaMarkt-ba, végigpróbálni a kiállított füleseket vele
-
haverkulum
aktív tag
válasz
danny73 #22443 üzenetére
A HDM oldalán ami van jack az erre a célra való, a Cloud-nak kb 1-1.5 méteres kábele van, az annyira nem is vészes, feltekerve el lehet rejteni a pánton viszont ha visszaolvasol pár hsz-t akkor látod a problémám a Cloud-al
De megpróbálom ma is majd, több módon is felvenni, hátha én álltam hülyén a dologhoz kislányos izgalmak közepette mikor a kezembe vettem a Riftet
(utoljára akkor próbáltam mikor meghozta a futár)
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
danny73 #22431 üzenetére
Szia!
Koss Porta Pro fülest szoktak ráhekkelni.
3D nyomtatott tartókkal szokták rögzíteni a Rift S-en. (reddit) Venni is lehet egyszerűbb dizájnt.
De a topikban némi keresés során találhatsz még hasznos infókat de ez az a füles amit össznépi szinten használnak a füles probléma megoldására. -
Raymond
titán
válasz
danny73 #6583 üzenetére
Azokat amik a Rift-hez jarnak megkapod akkor is ha hasznalt a Rift mert nem hardverhez kotottek. A Touch-hzo jaro ingyenes cuccok viszont igen (vagyis ahhoz az account-hoz vannak kotve amelyik a Touch-ot aktivalta). Ez azt jelenti a Robo Recall, Dead and Buried, Oculus Medium es a Quill nem lesz meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen routert?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Windows 11
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest