- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulasoft
őstag
Több mint 4 éve nem ültem le flat játék elé. Volt indexem, és most q2. Igen a szemem lehet rossz, és ezért nem nézegetem a fűszálakat.
Én egy kicsit előre gondolkodom és most volt lehetőségem kártyát venni.
A hírek szerint a q3 nagyobb felbontású lesz, nem lesz ez a sweetpot mizéria, és máris ott tartunk, hogy nagyobb felbontás=erősebb kártya.
Van pár VR játék ami jól fut, mert arra lett optimalizálva, és vannak a modok, amik marhára nincsenek optimalizálva nem hogy VR-ra, de még sima monitorra sem. De ezek viszik most a prímet mert nem jött ki semmi normális VR talán a Hitman III-on kívül. Az a személyes véleményem, hogy ma a modderek tartják életben a VR-t, de a játék motorjába nem tudnak belenyúlni (talán majd az az unrealos engine amivel már több mint fél éve hitegetnek), ezért abból főznek ami van. Izomman a Luke Ross modjaira gondol, az oldalán fejtegeti mi ez az AR2, ha előfizetett mert megvan a mod, akkor ki lehet hámozni, a cyberpunk még nem kapta meg ezt a modot, jövő hónap elejére ígéri. (Azért ebben van egy kis turpisság, elsején vonja a pénzt, és hogy hogynem 3.-a 4.-e körül jön új mod, de hát ez van, Ő is a támogatóiból él)
Nekem a 2080 45-50 fpst tudott, most ez a 4070Ti meg 80-90-et. Tudom egy 4090 jobb lett volna, egy jóval drágább 1000-es táppal.
Nekem nagyon fontos a 3 éves megbízható céges gari, nem sufnituning józsitól kéz alatt vett kovács béla bt. által forgalmazott kártya. (lásd 2080superem vizes blokja 2 év után hogy néz ki, most tanakodik a szervíz meg a forgalmazó melyikük fogja gariban kitakarítani).
A 4070-hez 350.000-ért jutottam hozzá, a legolcsóbb 4090 827.000 amihez már ezen az áron fértem volna hozzá. 90%-al gyorsabb 2.5*annyiért, a hülyének is megéri, + tápcsere még egy 60.000Ft ami persze aprópénznek tűnik a 827.000-es kártyához képest.
Ha valaki 2023-ban azon sír, hogy a VR-ra írt lapos monitoron is botrányosan lassú játék egy lassan 6 éves kártyán kevés fps-el fut arra nem tudok mit mondani.
Én váltottam pont arról. kicsit több mint 2 éve egy 2080 superre, most nagyobbat léptem, mert nem látom, hogy moddereken kívül bármelyik cég villogtatná itt a nagy VR címeket.
Ezzel a 4070ti a megfizethető kateróriába lépett, mindíg is a 70ti-es sorozat volt az éppen kapható kategóriákból a megfizethető, fogyasztásban is jó, 50%-al több ram van rajta mint a 2080-on. Ha nem akarsz modolt játékokkat futtani akkor q2-höz elég a 2080 super.
A DLSS3-at meg majd meglátjuk mit tud. Itt legalább a lehetőség megvan, ami semelyik másik sorozaton nem lesz.
A HP feladta a versenyt a kinaikkal és a metával szemben. Meddig lesz támogatott a hpG2 ha tényleg kiszáll a VR piacról?
Kicsit nézzetek előre, VR mindíg drága úri muri volt, a q és q2 ezen változtatott, de ettől még a PCVR maradt úri muri. Ha valaki 6 évvel le van maradva, akkor vegyn egy q2-őt vagy 3-at és felejtse el a PCVR-t. Ez az a szektor ahol haladni kell. A játék írók sem fognak egy dlss2-őt sem tudó kártyára optimalizálni. (márha optimalizálnak egyáltalán)
Az valve is kézi szarát nyomja, sehol nincs a fejszettje, pedig a HL ALYX-ba beéeölt pénz biztos bejött, mert azt minden pc-vr-os behúzza.
De kiadnak egy fele annyiba kerülő szart az megveszik, bejön a pénz jöhet a következő fele annyiba kerülő szar. A többit a modderekre bízzák (már ameyik péniszirígységből nem lehetleníti el őket)
Most a psvr2-re bejelentettek valami 93 címet, aminek a fele márkijött pcvr-ra (pl. moss, moss2), a nagy dobás az új horizon lesz, de ott sem tobzódnak a vadi új vr játékok, és ha véletlenül kijön a horizon pcvr-ra, arra már biztos nem lesz elég a világ összes vasa sem.
Szóval én nem bántam meg a 4070-et ha majd lesz 4 hónap múlva 4090 féláron, akkor majd elgondolkodok a váltáson. -
izomman1
senior tag
A sweet spot megnő egyébként , de ezt gondolom te is tudod ha véknyabb foam moddot teszel a G2 re mivel közelebb kerül a lencse ezáltal nagyobb lesz az a kicsinyke sweet spot is ..
Nem tudom én G2 höz képest jelenleg mindent ( kiivéve a Varjo nem lenne az ) visszalépésnek érzékelek isten őrizz.. Nagyon meg vagyok elégedve a G2 kémmelcsak AAA játékok garmadája lenne rá.. De a gagyibb játékok is jobban élvezhetőek egy G2 tű éles képével... Jobb mint a monitorom képe már lassan ( az csak Full HD ) Zero Caliber VR most toltam végig újra kicsit feltupírozták röccenés mentesen futott az öreg vasamon maxon fullon tökéletes minőségben a G2 őn.. Bár nem egy Half Life Alyx de elmegy már .. A másik nagy durranás az évben a Hurbis volt ... ( az is ment fullon ) Fantasztikus élmény volt... de csak a felnőtt filmek után természetesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest