- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
izomman1
senior tag
válasz
gulasoft #51004 üzenetére
Gulasoft!
Nagyon motoszkál bennem vennem kell egy RTX 4070 TI nekem is..
Egy dolgot mondj meg nekem vagy valaki akinek van 4070 TI ja.Cyberpunk alatt hány FPS ed van csatába ezen a felbontáson ? (geforce experience el egyszerű megmérni )
3472x3472 és minden minimumra beállítva.. ÉN gépem csatába 28-30 FPS ér el és kész.(flat képernyőn mérve)
Itt már éles a kép FSR2.1 - quality setup! ( DLSS quality ra teszed az is ok kb pari kábé)
Nagyon érdekelne menyit ér el ez a GPU ilyen felbontáson majdhogynem ezért váltanék csakis. Illetve még egy pricit is írj mi hajtja..
KösziAnnyit még , hogy nekem 3000 es felbontás felett a csata jeleneteknél crashel az egész. DE! érdekes módon 2400x2400 felbontás körül már nem! Túlhajtom a GTX 1080 TI? lehet..
Wolfestein VR mod is például már 10 es szérián el se indul kíírja csak 20 és 30 as széria támogatott.. Vagy az is lehet csak 10 es szériákkal crashel a Cyberpunk? ( vagy a magas felbontás az oka amit látok de mi is lehet a gondja? 11 GB V ram vagy más? csak annyit ír ki a cyberpunk letérdelt .. köszi..)
-
Jacek
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest