Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
válasz
HatalmaGalus #47220 üzenetére
Igen, tudom hogy itt is van aki 30fps tolja a MS Flight Sim-et, attól az még nem lesz alkalmas VR-ra
-
Scarletiel
senior tag
válasz
HatalmaGalus #47220 üzenetére
Ebben egyetértek, nekem egy 3060 van csak, de teljesen élvezhető egy Asgard's Wrath high/ultrán vagy egy Seuna VR verzió High-on, kipróbáltam a Saints and Sinners-t is High-on medium árnyékokkal, azzal se volt gond. Beat Saber is megy gyönyörűen. Asetto Crosa (sima) is ment játszhatóan. Igaz nekem nincs VR-on belül statisztika követés, de nekem fluid volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest