Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
"csak a rosszullét lepett meg nagyon. Őszintén szólva nem hittem volna, hogy érzékeny lehetek erre... Amúgy a vicc, hogy a barátom is pontosan ugyan úgy rosszul lett, pedig az övé a cucc (igaz, ő sosem próbálta szimulátorozáshoz)."
Akkor ez tenyleg a DR ismert eset lehetettHa az ETS2-nel is rosszul vagy akkor lehet a szokatlansag zavarhatott be. VR alatt ne ugy jatsz ezekkel mint monitoron, tehat ne mereven nezz magad elo hanem amikor kanyarodsz akkor nezz abba az iranyba amerre menni akarsz - ugyanugy mint a valosagban. Aztan persze lehet hogy picit szoknod kell a dolgokat.
"De a lényeg akkor, hogy szerinted sokat javíthat a rosszullét elkerülésén/leredukálásán egy G2 lényegesen tisztább képpel ha jól értelmezem(?)."
Valamit segit, de a leirasbol nem az lesz a fo problema nalad. Kiprobalod es meglatod, van ra ket heted hogy kitapasztald megszokod vagy nem mielott lejar a visszakuldesi hatarido. A geped boven jo VR-hoz meg G2 felbontasokon is, jobb kartya egyebkent se van a piacon ami a teljesitmenyt illeti -
sheep
addikt
A rosszullét nagyon egyén és játékfüggő. Én pl. a legvadabb légiharcban sem voltam rosszul sosem, egyik ismerősöm viszont kb. 5 mp alatt majdnem behányt ahogy felvette a G2-t, a másik meg aki életében nem ült repülőn és fogalma sem volt mi az a vr, vígan repkedett egy fél órát és nagyon élvezte.
A múltkor próbáltam az Alien: Isolationt és 10 mp múlva iszonyat rosszul voltam.
Szóval sok múlik a játékon is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest