Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• zpeti2

tag

válasz izomman1 #30639 üzenetére

Levonják a számláról, legalább is nekem levonták.
    Most adtam el a pimax 5k+-omat, ez még az első szériás darabok közül volt. Ezeket sokáig nem lehetett 120hz-re frissíteni, kb egy hónapja megoldották, igaz csak 110hz-re, de látszik, hogy foglalkoznak a régi hmdkkel is. Nekem a topikban terjesztettekkel ellentétben csak pozitív élményem van a Pimax hozzáállásával kapcsolatban, szinte minden idegesítő szoftveres hibát javítottak mostanra. Igaz csak autós szimulátorozásra használtam, másról nincs tapasztalatom, de erre tökéletes volt. Fél éve próbáltam a reverbet, sajnos tényleg ég és föld a felbontásbeli különbség a HP javára. Kicsivel fullhd alá pozicionálnám. Csak a gyerekbetegségei miatt nem tartottam meg, de most a g2-vel az összes hardveres hiba javítva lett szóval én újra megpróbálom. Pimax 8kx-et szokásos módon egy éve ígérik, tervben van, de inkább kivárom a második javított generációt. Addig hátha sikerül megbarátkozom a kisebb fov-val.

Új hozzászólás Aktív témák