- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tóth Thamás
csendes tag
Üdv!2004-es Volvo S80 D5 Automata Eladó!Ha valakit érdekelne!
-
Tóth Thamás
csendes tag
Auto scout24-en nézegetem a intiautókat de ott Én nem talltam szervízkönyves volvo s80-at ami 2000 Eu-ró!Lehet rossz helyen keresgélem!Az árát kiírom de nem hiszem hgy érdekelni fog!Ha eladnánk akkor biztos 1.7-1.8 M. közt!Azért gonoltam ennyire mert magyarországon 1.2-2.3 közt mennek ahogy Én néztem!
-
Tóth Thamás
csendes tag
Uha!Akkor az elég olcsón jutnál hozzá!A miénk az olaszolszági autó volt,Kecskeméten vettük a volvo kereskedésel szemben egy használtautó kereskedésben!Onnan átvittük a volvo-hoz => magyar menü!Szervízkönyves volt!Utánna néztek!Érdekes volt a válasz a szervízben!Talán annyi van benne amnnyivel vettük!Első vekben 8000 km/év!Amit használták!184000km vettük!Most van benne 220000km!De Én ha eladnám biztos nem 900000Ft-ért!Küldök képet!
-
Tóth Thamás
csendes tag
-
Tóth Thamás
csendes tag
Ilyent valaki tud valahonnan teljessen el van rehülve mind két volvon-kon!
-
Tóth Thamás
csendes tag
Üdv!Az előbbi hozzászóláshokhoz!A családban 2 volvo is van!Volvo v70 2003 automata d5 és Volvo s80 2004 automata d5!Mi inkább kis utakra használjuk olyan 10-40 km közti távolságokra!Minkettőnél elő szokott fordulni hogy gyorsításnál kiírja a motor szerviz szükséges és letiltja a motort csak lassan ill. kevésbé lehet velük gyorsítani!Ilyenkor a szerelő ajánlása hogy hogy hosszú távra vinni kicsit meghajtani és jó lesz!Bár nekünk ha leállítjuk akkor újraindításnál eltünik a hiba!Évente egyszer hosszútáv 150-160-nal és egy évig nincs baj velük!
-
Tóth Thamás
csendes tag
Üdv!!
Nekem is volvo s80 d5-van de 2004 automata!Nálam pont ugynez a probléma de Én nem izzítottím rá 3x!Gyertyák kicserélve,porlsztók megnézve,injektorok megnézve!Akku 2 éves penge!Nekem is önindító felújítást javasolnak!Most 8-9 fokba pöcre indul!Nem márkaszervízbe vittem!Azt mondták hogy van egy jeladó ami figyeli hogy teker az önindító!
-
Tóth Thamás
csendes tag
Üdv!
Már írtam korábban egy Volvo 2004 s80 D5-ről!Ami idításnál sokkal többet kell tekertetni hogy beinduljon mint normál állapotban!Izzítógyertya csere után fenn maradt a hiba kb 2 napig!Utánna kb 1 hétig teljessen faszán indult, utánna 4-5 napig megint sok tekertetéssel!Utánna megint jó volt akkár udvaron hagyva -13 ban is lazán indult!Most megint nem és mintha még többet kellene tekernie!Ma volt műszakin ott azt mondtán résolaj miatt!Hétfőn megy szerelőhöz!Szerelőt felhívtam szerinte nem az de nem tudom!Csak gondoltam írok hátha nem lennék hülye hozzá! -
Tóth Thamás
csendes tag
Üdv!Előzőekben írtam egy hibáról!Volvo s80 D5 2004 aut. -ról!Nehezen indult!Kicserélték az 5 izzítógyertyát NGK-ra!Hiba megmaradt!Beszétem a szerelővel ill. egy másik szerelővel aki az elektronikát vágja!Egyik azt állítja,hogy a magasnyomású szivattyúnál van egy szűrő ami koszos lehet!Aki az elektronikát vágja az viszont lelevegősödésre gyanakszik!Na a lényeg az hogy szerintettek az NGK gyertya az jó??Ami még furább elkeztem használni az izzítógyertyák cseréje után lessz ami lessz!Kb másfél nap után megjavult azóta is tökéletessen működik!Indul hidegen-melegen is!
-
Tóth Thamás
csendes tag
Üdv!Volvo s80-om van!D5 163Le 2004!Hiba ami most jött elő,hogy indításkor kétszer annyit teker mint pl. ezelőtt!Hidegen mellegen egyaránt!Családban van még egy v70 D5 2003 163 Le!Az iszont nem csinál ilyent!Beindúl az enyém is csak sokat tekertett!Izzitógyertyára gyanakszom!Tipp??Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest