- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vmk
tag
Köszönöm a válaszokat és tippeket.
"nagy valoszinuseggel mindig lesz valami, amit epp cserelni kell."
Talán ez hangzik a legrosszabbul.De csak azért, mert nem ehhez vagyok szokva. Aztán valószínűleg használatban meg ott lesz a kárpótlás.
-
vmk
tag
válasz
haxxika #13180 üzenetére
Kinéztem egy D5-öt ezzel a motorkóddal. Ez jobban felszerelt, szimpatikus.
Amiket írtál, hogy a kopó dolgokon kívül kellett cserélni (gondolom az évek alatt), azzal simán összejönne az autó értékének 80%-a. Ami nem esne jól, ha 1-2-3 éven belül elmenne rá.
Ezt mérlegelnem kell.
Gyorsan utánakeresve ezeket találtam:
Kuplung+kettőstömegű ~300K
Nagynyomású szivattyú ~200K
Porlasztók ~400K
Intercooler cső ~50kEz így valós lehet?
Annyi infóm van még a kiszemeltről, hogy nem megy a tempomat, kiolvasták és kuplungkapcsoló hibát ír. Ez okozhatja valóban? Mert ez nem tűnik nagy dolognak.
Szerk: márkaszevízbe elvinném átvizsgáltatni. Itt kell valamire figyelni estleg?
Mármint olyan szempontból, hogy szoktak-e valamivel trükközni hogy eltántorítsanak (irreális költségeket mondanak, stb)? -
vmk
tag
válasz
zgospel #13184 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Megértettem. Nem igazán éri meg foglalkozni vele. Nézegetem a jövőben is, hátha lesz egy jó találat, de most így az körvonalazódik, hogy az sokkal közelebb lesz az 1.5 millióhoz, mint az 1-hez.
"Audi motor 2.5-ös, a Volvo motor 2.4-es" Közben megfejtettem ezt is, köszönöm. Csak az zavart meg, hogy az erősebbik Volvora D5-ként hivatkoztak, a gyengébbikre meg nem.
Akkor már a topik témájánál maradva ezekről a Saab-okról mit érdemes tudni illetve mire kell figyelni vásárlás előtt típusspecifikusan? Saab 9-3 Combi 1.9 TiDSPF Vector
-
vmk
tag
válasz
haxxika #13180 üzenetére
Köszönöm, jó kis összegzés volt ez.
"mondjuk ezt a 224 ezret keveslem 20 év alatt"
Igen, nagyjából mindenki ezt mondta elsőre. Látszik a váltószoknya kopásán és a kormány kopásán is, hogy használták ezt azért.
Viszont az ülés meg teljesen jónak tűnik.Azt látom, hogy nincs benne se tempomat, se ülésfűtés. Alapvetően nem olyan nagy gond nekem. Közben nézelődtem még, hogy a piacon lévők hogy néznek ki és hogy vannak felszerelve és próbáltam összehasonlítani laikusként.
Kicsit viszont meg vagyok kavarodva a motorral kapcsolatban. Akkor ez most az Audi féle 5 hengeres vagy a Volvo féle? (Nem mintha számítana, hogy melyik, csak kíváncsi vagyok.)
Most olvastam, hogy rozsdásodásra annyira nem hajlamosak. Ez talán az egyik legfontosabb szempont.
-
vmk
tag
válasz
molnarpeter #13175 üzenetére
Kb ennyi a keret, 1 millió. Átírásra, szervizre, javításra, gumizásra és minden másra maradna még 500 ezer. Ha nem kell mindet elkölteni, akkor hurrá.
Sajnos ilyen paraméterekkel (V70, diesel, 2000-2001) nincs találat.
Ja, és manuális váltó az kitétel, mert látom ebből rengeteg automata van eladó.
Nem fixen ezt kerestem, de megtetszett típus (és maga az ötlet is).
Facebook-om nincs, az kiesett. A "milyen autót" ismerem, de most konkrétan erre a típusra és tapasztalatokra voltam kíváncsi.Ez már valamilyen elektronikus adagolós vagy mi a gond vele?
-
vmk
tag
Sziasztok,
Autóvásárlás előtt állok és a kiszemelt egy Volvo V70 [link].
Ez beleférne a keretünkbe. Családi autónak használnánk, amolyan második autó lenne hosszabb utakra, mondjuk így.
Sajnos nem ismerem a típust. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy mire kell figyelni vásárlásnál ami típus vagy márka specifikus probléma/hiba/bármi?
Esetleg a linkelt példányon látszik-e valami turpisság?
Azt sem tudom pontosan, hogy ez árban hol helyezkedik el, tehát reális vagy sem.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest