- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
Luck Dragon #11692 üzenetére
Érdemes mert az autók értéktelenné válnak a jelenlegi helyzetben. Kb már most is eladhatatlan, szinte nullára süllyedt a vásárló piac, és még csak a hegy lábánál vagyunk, májusra szerintem csak annak lesz értéke amit meg lehet enni.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Luck Dragon #11689 üzenetére
A Geely (mint anyavállalat Kínából) vette meg a Volvo személyautó üzletágát, tulajdonosi éraként értettem az időszakot
ezeket szokták 'kínai' motorként emlegetni, 1969 ccm 4 hengerrel, de született 3 hengeres változat is.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Luck Dragon #11687 üzenetére
Mióta a Ford eladta, kifuttatták a PSA motorokat a régi 5 hengeresekkel egyetemben, és a Geely alatt már saját motorcsalád került kifejlesztésre
Nagy százalékban azonos alkatrészek vannak dízel és benzin fronton, ügyes cuccok, tartósság 20 év múlva kiderül
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Luck Dragon #11675 üzenetére
Újak még, sok tapasztalat nincs. Dízeleknél jobban gyűlik a km, ott nagy ritkán hallani olaj fogyásról.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Luck Dragon #11673 üzenetére
Év/gen, motor?
-
svédangyal
újonc
válasz
Luck Dragon #9806 üzenetére
Természetesen a használt (bontott) alkatrészeket is néztem , de még nem találtam megfeleőt.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Luck Dragon #9777 üzenetére
S60 2007
65 ezer km-rel vettem Momentum felszereltséggel, de azon felül egy rakás extrával. Először márkakereskedő tulajdona volt, onnan vásárolta meg egy nyugdíjas bácsi. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Luck Dragon #9725 üzenetére
Jövőre tölti a 20-at a DW10, közben 8 helyett 16 szelepes lett, illetve kapott részecskeszűrőt. A korai példányokat sem hallani, hogy különösebben nyűgösek lennének.
-
varsam
őstag
válasz
Luck Dragon #9716 üzenetére
Én spec nagyon kíváncsi lennék rá mit mondok, hova viszed stb...
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Luck Dragon #9712 üzenetére
Inkább nem szóltam, a kétliteres, öthengeres dízelből kettő darab van fent, azok is 2.5M Huf felett.
És most jut az eszembe, mintha futott volna már valaki egy kört pár hete és akkor sem nagyon volt öthengeres dízel V50-el.
-
válasz
Luck Dragon #9709 üzenetére
Benzin: 1.6, 2.4, T5
Dízel: 2.4, D5, később D3, D4 (mindenképpen 5 hengeres legyen). -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Luck Dragon #5920 üzenetére
Akkor csak az volt a baj, hogy egy jóval erősebb autóból ültem át?!
-
válasz
Luck Dragon #5920 üzenetére
Az 1.6D (újabb nevén D2) egy nagyon problémás motor, eddig jót még nem hallottam róla, kerülendő mindenképpen. Elvileg a 2.0D egy fokkal jobb, de ha jót akarsz magadnak, akkor inkább benzineset keress szerintem.
A dízel előnye, hogy kevesebbet fogyaszt és sokkal nyomatékosabb, de amit a fogyasztáson megspórolsz annak jó eséllyel a többszörösét fogod a szervizelésére költeni.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Luck Dragon #5914 üzenetére
Egész nyugodtan. Ha tudok válaszolok..
(#5905) Qru
A forgalmiban "csak" 1355 kg szerepel. De az a 9-10 l városi fogyasztás reális lehet akkor is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Luck Dragon #5916 üzenetére
Ami igazán jó az hamar elmegy.
Kintről jobb eséllyel tudnál nem széthajtott példányt lőni de hát az kicsit drága mulatság lenne mert nem a szomszédban van.
És ott jellemzően nem ilyen varrógép motorosak vannak csupa T5 meg D5. Ehhez képest ott 110-el lehet menni csak a pályán szóval nem tudom hol használják ki...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Luck Dragon #5914 üzenetére
Igen muszá
lyj ismerkedni a kínálattal, hogy legyen képed kb mi mennyiért megy.Persze én is sokáig nézegettem vétel előtt hahun a dolgokat anno.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Luck Dragon #5911 üzenetére
Nincs kimondott nyűgje, egész egyszerűen nem ezekre a szar utakra lett tervezve. Nem Volvo hiba, a Honda, Toyota, stb is elég gyorsan kopik ilyen utakon.
Hát tavaszig még sok minden változhat a kínálatban ráérsz még nézelődni. Vétel előtt 1-2 hónappal ha elkezdesz nézelődni az elég. Amiket most hirdetnek addigra rég elvittek, amit nem... Az se véletlen, azok meg valószínűleg gatya állapotban van.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Luck Dragon #5911 üzenetére
Én nemrég vettem egy ilyen II. gen S40-est 1,8-as benzines motorral. Átlag felhasználónak bőven elég mindenre. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Nagyrészt országúton hajtom de néha bekeveredek vele városba is. Így a legmagasabb fogyasztásom 7,3l volt. Igaz még csak 5 tankolással és kb 2500km-el a hátam mögött tudok nyilatkozni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Luck Dragon #5908 üzenetére
Semmi. Csak azt írtam, hogy az 1,8-as motorral sem lesz rakéta de az 1,6-ossal meg különösen hervasztó lenne ekkora tömeggel. Szóval legalább 1,8 vagy ha belefér akkor 2 literest keress.
Ami linkeltem meg amit te azok így képről okék, meg kell nézni élőben. Lehet kuka a futóműve pl ami így képről nem derül ki...
-
válasz
Luck Dragon #5908 üzenetére
A Spritmonitor szerint az 1.8-as motor valamiért többet fogyaszt, mint a 2.0-ás (vagy akár az 1.6-os) akármelyik kaszniban is nézed (S40/V50/C30).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Luck Dragon #5906 üzenetére
Pl ez: [link]
Nincs baj az 1,8-as motorral (10x élhetőbb mint az 1,6-os ekkora tömeghez) csak nem lesz egy rakéta, hiába 125 ló, marha nehéz a gép. De közlekedésre bőven elég és sokkal optimálisabb mint az 1,6* csak nem ezzel fogod levillogni 200-nál a Q7-est a pályán.
*: már csak azért is mert nem eszik többet ez az 1,8 mint az 1,6.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Luck Dragon #5901 üzenetére
Képről okénak tűnik de élőben kéne megnézni. Maga a motor elég gyengusz ebbe a kasztniba (1466 kg...), 9-10 litert simán bever majd városban.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Luck Dragon #5837 üzenetére
Továbbítom.
Am messze a legkényelmesebb autó amiben valaha is ültem, pedig van a listán pár nívósabb név, pl A6...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Luck Dragon #5832 üzenetére
Nem az enyém hanem egy haveromé. Szeleptömböt kéne cserélni és akkor újra a régi lenne.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Luck Dragon #5830 üzenetére
Az automata váltó már kicsit szórakozik benne időnként de amúgy köszöni jól van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!