- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Az ebay-es árak nem 10-15%-kal olcsóbbak, pl most amit linkeltem az 100k szállítással együtt, míg az általad is linkelt Bluepower gyártói honlapon 590 ajró, ami több, mint 170.000FT.
Nyilván Kínából jönnének az ebay-en rendelt fejegységek, ott meg minden adózási kiskaput kihasználnak, nem véletlen az ekkora árkülönbség.Attól függetlenül, h két évjáratcsoportra bontja a fejegységeket, szerintem az S60-hoz való két típus bármelyike jó az összes S60-ba, szimplán, ha valaki a HU650-es rádiót cseréli le mondjuk BLP-890-re, akkor muszáj lesz vásárolni mellé pohártartót, vagy telefon egységet.
128mb RAM, 600mhz körüli proci, Win CE alapokon.
Ez kb. egy 7 - 8 éves PDA konfignak felel meg. (De jó is volt annó, az első PDA-m egy Fujitsu N560 pont ilyen specifikációkkal bírt.)
Csodákra nyilván nem lehet számítani, IGO8-at, divx-eket elviszi, és ennyi.Nekem ezért is szimpatikusabb a gyári monitoros megoldás.
Egy részből az a távolság, illetve magasság biztonságtechnikailag kedvezőbb (éppen hogy csak el kell nézni, és átfókuszálni, míg a dupla DIN-nél erősen le kell nézni, nem beszélve arról, h ezek a 800x480 TN paneleknek elég gyatra a betekintési szöge.)
Csak azt kellene megoldani, h egy távirányítóról legyen aktiválható külön a monitor, és a GPS aktiválása.
S, így lehetne rá kötni tolatókamerát is.
A Nav N Go-nak egyébként van egy ún. Limousine nevő dobozkája, amely pont ilyen célra készült, de br 160.000 Ft-ot szerintem baromira nem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest