Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
Kickass #12095 üzenetére
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy miért felejtős emiatt?
Az executiveot áruló neppernél vettem a mostani kocsimat több mint 5 éve. Átverés meg hitegetés nem volt, kerek-perec mondta aki velem foglalkozott, hogy melyik autónak mi a baja és mivel számolhatok, a kocsi nem volt preparálva és agyonkozmetikázva, minden sérülés jól látható volt. Igaza volt, váratlan dolgokba nem futottam bele, csak normál karbantartás és kopó cserék voltak. Viszont van ott enyhén simlisnek tűnő figura is (vagy csak nekem tűnik úgy), és a vásárlás után 3-4 héttel valaki ellopta az első lökhárítómat a kocsiról, ami lehet véletlen egybeesés is, de nekem gyanús hogy inkább leadott info a bontós havernak. Szóval érdemes picit gyanakodni szerintem.
Tőlem teljesen függetlenül egy családtag vett ott autót szintén, nála sem volt félrebeszélés, a hibákat jelezték, és jó kocsit vett ő is, az sem volt preparálva. Ez a 2 eset nem túl nagy merítés, de talán egy kis támpontot adhat. -
FeRRaR1
őstag
válasz
Kickass #12095 üzenetére
Valami már biztos volt, vagy váltócsere, felújítás vagy korábbi olaj cserék. Avagy rángat rosszul kapcsol hidegen és vagy melegen.
Amennyiben van valami váltó történet és hidegindításnál meg melegen is rendesen viselkedik, hibakódolvasás is volt, akkor is egyből cserélném a szöghajtás, haldex, hátsódiffi, váltó, motorolaj, hűtőfolyadék, fékfolyadékot. Nem tudom hogy a 3.2 láncos e de ha nem akkor a vezérlést is, meg a klíma szíjat is cserélném. Jobb a békesség meg a nyugodtan alvás.
Nekem idén volt cserélve eddig az olaj, fékfolyadék, haldex. Illetve megvettem az olajakat váltó átmosáshoz, hátsó diff és szöghajtáshoz. Hűtőfolyadék majd februárban lesz az éves szervizzel és akkor olajjal szűrőkkel megint. Egyedül a szervónak kell utánanéznem, mert ha az még nem volt cserélve megejtem azt is idén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest