Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zgospel

őstag

válasz Kickass #12095 üzenetére

Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy miért felejtős emiatt?

Az executiveot áruló neppernél vettem a mostani kocsimat több mint 5 éve. Átverés meg hitegetés nem volt, kerek-perec mondta aki velem foglalkozott, hogy melyik autónak mi a baja és mivel számolhatok, a kocsi nem volt preparálva és agyonkozmetikázva, minden sérülés jól látható volt. Igaza volt, váratlan dolgokba nem futottam bele, csak normál karbantartás és kopó cserék voltak. Viszont van ott enyhén simlisnek tűnő figura is (vagy csak nekem tűnik úgy), és a vásárlás után 3-4 héttel valaki ellopta az első lökhárítómat a kocsiról, ami lehet véletlen egybeesés is, de nekem gyanús hogy inkább leadott info a bontós havernak. Szóval érdemes picit gyanakodni szerintem.
    Tőlem teljesen függetlenül egy családtag vett ott autót szintén, nála sem volt félrebeszélés, a hibákat jelezték, és jó kocsit vett ő is, az sem volt preparálva. Ez a 2 eset nem túl nagy merítés, de talán egy kis támpontot adhat.

• FeRRaR1

őstag

válasz Kickass #12095 üzenetére

Valami már biztos volt, vagy váltócsere, felújítás vagy korábbi olaj cserék. Avagy rángat rosszul kapcsol hidegen és vagy melegen.

Amennyiben van valami váltó történet és hidegindításnál meg melegen is rendesen viselkedik, hibakódolvasás is volt, akkor is egyből cserélném a szöghajtás, haldex, hátsódiffi, váltó, motorolaj, hűtőfolyadék, fékfolyadékot. Nem tudom hogy a 3.2 láncos e de ha nem akkor a vezérlést is, meg a klíma szíjat is cserélném. Jobb a békesség meg a nyugodtan alvás.

Nekem idén volt cserélve eddig az olaj, fékfolyadék, haldex. Illetve megvettem az olajakat váltó átmosáshoz, hátsó diff és szöghajtáshoz. Hűtőfolyadék majd februárban lesz az éves szervizzel és akkor olajjal szűrőkkel megint. Egyedül a szervónak kell utánanéznem, mert ha az még nem volt cserélve megejtem azt is idén.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés