- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0rthF4c3
tag
válasz
tibor.sz #10041 üzenetére
Gondoltam, hogy ez lesz a válasz, hiszen szerintük nem is kell cserélni.
Én meg azt mondom, hogy illik lecserélni a difikben is az olajat és a haldexnél van egy szűrő is, amit cserélni szoktak. Van egy youtube videó sorozat, amin a forma lecseréli már a P3-as XC70-en a hajtás összes folyadékát, meg az automata váltóét is otthon a garázsban
Illetve egészen pontosan az automata váltót kvázi csak frissíti, át nem mossa, de szépen mutatja átlátszó flakonban, hogy alakul az egyes fázisok után a folyadék színe. Korrekten, alkatrész cikkszámmal, teljes munkafolyamattal mutatja. Asszem valami 60 ezer kilométer van az autóban. Tökéletesen látszik az, hogy mindenhol retkes az olaj. Értem én, hogy ék egyszerű egy hátsó difi, de az élettartam olajok már annyiszor megbuktak, hogy én biztosan cserélném mindenben.
Nyilván sok mindentől függ az is, hogy milyen terhelés éri az egyes részegységeket, mennyire volt nyúzva az autó, mert sokan szeretnek csapatni is az AWD-vel. Ha normál körülmények és terheléssel használják, akkor valószínűleg hosszú életű lesz, de ha ki van taposva a lelke a Tesco parkolóban, ha leesett az első hó, akkor azért nem szívesen lennék következő tulaj
Én ma kíváncsiságból rápróbáltam az enyémre többször is padlózva indulással, szerencsére semmilyen rendkívüli hangot nem hallottam, az első kerekeknél csak nyekkent egyet a gumi, és már kapcsolt is az összkerék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AliExpress tapasztalatok
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hobby elektronika
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest