Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
7 év alatt a gáz 50% átlagosan elszökik. Ettől még működik a rendszer de a hatásfoka csökken. Nekem is működött az XC-n mind a két klíma, mégis feltöltettem hogy ellenőrizzem a kenőanyagok meglétét, azóta jégcsapokat varázsol a szellőzőre. Szóval működött 11 évesen, hideget csinált, de mégis jobb lett, pedig brutál nagy klíma kör van az XC-n, főleg a két klímáson. Volvók jól bírják, fordot, peugeotot láttam már 4-5-6 évesen teljesen kiürült rendszerrel, mesélt róla a klímás is hogy ott rendszeres.
Ez sokban függ a klíma használati szokásoktól, én minden héten járatom mindkét gépen, soha nem is volt gondom, aki viszont néha nem használja akár hónapokig, ott kenés hiányában kiszáradhatnak a gumik, tömítések és elkezd szép lassan szökni a gáz. Elég összetett a dolog, de mindenképpen szökik, csak függ a rendszer méretétől, használati szokásoktól, autó típusától...
Én arra is figyelek mindig hogy alacsony motor fordulatnál kapcsolom ki/be így sokkal kisebb terhelést kap a kompresszor, leállítás előtt 4-5 perccel már kikapcsolom hogy át tudjon szellőzni és száradni amennyiben nedvesség csapódott le a rendszerben. Nekem így bevált a dolog, soha nem volt büdös vagy nem működő klímám.
Peti78
Próbáld meg manuálisan, hogy az AUTO alatt mind a három irányba menjen, 3-as venti fokozattal, és belső keringetéssel kezdve, így nem terheli le annyira a klíma rendszert, és ha beállt a kellemes hőmérséklet amit szeretnél utána átteheted külsőre. Nekem nem vállt be ha bármit is automatán hagytam.
Tartom hogy egy kenőanyag/gáz töltés és nyomás teszt megoldaná a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest