- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4sxe
aktív tag
sziasztok leirnatok melyik kontaklencse a leg koltsegkimelobb illetve mennyi az ara havi es eves szinten ?
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! A Medic-Optikában csináltattam egy új szemüveget mert amit már pár éve használtam eltört, bár a helyi szemészeten vissza állitották a keretet úgy ahogy, és vissza ragasztották a lencséket. Mindegy úgy gondoltam jobb lenne új szemüveget csináltatni nem a karcossal bajlódni. (Otthon felejtettem ezt a régit, így nem tudtam fejből már a dioptriát). Na kész is lett, már 4. napja hordom de úgy érzem sokkal erősebb nekem az új szemüveg mintha egyfolytában meg lenne erőltetve a szemem mellesleg mintha a lencsébe is sokkal nagyobb ív lenne mint az előzőbe igy mikor oldalra nézek benne minden így össze van benne nyomódva, tehát szinte akkor látok jól ha pont szemből nézek valamit.. Most a régit hordom 1 napja, inkább legyen karcos mint ez. Mit javasoltok? Gondolom nem fogják korigálni az újat vagy más lencsét bele tenni ingyen gondolom ezt felejtsem el. Vagy a régit mennyibe kerül lecsiszolni vagy larcmentesiteni? Van ilyenre lehetoseg ???
-
b4sxe
aktív tag
válasz
ferkoboy #1827 üzenetére
Tavolra latok rosszul, es se vizi sport se iroda, mindennapi hasznalatra kellene amikor nem vagyok itthon, mert valahogy zavar engem, arra kellene a kontaklencse. Mennyibe kerul a havi? Menjek be valahova szemeszetre es kerdezzem meg? Igazabol kuponvilagon akarom megvenni mert ezerszer olcsobb minden. VAGY ha tudok jo helyet ahol nornalisak es segitokeszek azt is szivesen fogadom
( koszi a valadzt)
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! Egy ujjabb kerdest tennek fel, bar az elozore sem kaptam valaszt . Konktaklencserol mi a velemenyetek? Szemuveges vagyok 3-4 eve kb, most szerentnek kontaklencsere valtani, nekem jobban tetszene, kenyelmesebb lenne. Arban hogy vannak? Havonta visszamegyek ahol csinaltatnam es ott venni kovetkezo havit ? Hogy mukodik ez? Nappal hordanam csak, itthon meg szemuveg. Tenyleg teljesen vakon vagyok ebben a temaban, valaki vilagositson fel
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! A fényre sotetedo lencsekrol mi a velemenyetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BMW topik
- Motoros topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Külpolitika
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HP szerverek áron alul
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest