Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz
Kephamos #2868 üzenetére
Na azért az már valami, hogy a dizájnerek fizetését említed csak.
Szóval az esetemben Dosuno keret: 3000ft előállítási ár + gyártó keres rajta 10000eft-ot, a maradék 15000ft a bolté meg a dizájneré?
Dizájner akarok lenni! Ezt azért te sem hiszed el.Nagyon sok kínai rendelésen vagyok túl (Ali, GB, BG, FT, JB,...). Azt tudni kell, vannak nagyon jó és megbízható (minőségi) márkák is: Xiaomi (nézd meg mennyibe kerül egy szemüvegük, segítek 18$), Ugreen, BlitzWolf,..... tudnék még írni ha akarsz.
Ali értékelés:
Egyszer vettem egy nagyobb ruha csomagot az AliExpress - ről több eladótól. Rossz minőségű volt nagy része, 2-3 csillagot adtam rá, hosszú értékeléssel.
Mind fent van még a mai napig.Az ilyen vélemények miatt félnek sokan Kínából rendelni.
A kedvencem: Bluetooth-os kulcstartó, 0.1$-ért vettem kacatnak, itthon ugyan ez 6000ft....
A lényeg, mindenképpen írok, ha megérkezett a szemüveg, ha rossz minőségű lesz, azt is leírom itt.
-
Pierre75
senior tag
válasz
Kephamos #2854 üzenetére
"Az astigmia, vagyis a fénytörési hibatípus sokkal ritkábban fordul elő, mint a rövidlátás, vagy a távollátás. A korrekciót - akár szemüveg akár kontaktlencse - folyamatosan kell viselni, hisz megszokásához türelem és idő kell. A megszokási idő hossza egyénenként változhat és függ a páciens életkorától és az astigmia mértékétől is."
Az lenne szomorú, ha ezt tőlem és nem a szemész szakorvosodtól hallottad először.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest