Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vezetesben engem is zavar neha, foleg hosszabb ut utan, hogy ha kicsit messzebb van egy kocsi, mar nem tudom leolvasni a rendszamot, vagy pl. csak kozelebbrol tudom elolvasni a tajekoztato tablakat. Emlekszem mikor erettsegire jartam, akkor is kozepre ultem leghatrabb, mert, hatulrol mar nem mindig tudtam pontosan kiolvasni mit irtak fel a tablara. De ez is valtozo volt, ha mondjuk felkeltem delben es 2-re mentem suliba, akkor jol lattam egesz vegig.
Remelem nalam is igy lesz es hogy jol sikerulnek a lencsek is. Olyan keretet valasztottam, amiben nem az az igen apro lencse van, hanem egy kicsivel nagyobb, viszont alul nincs kerete, igy megis jobban belesimul az arcba, mint amelyiknel korben keret van.
Egyebkent nekem sem all rosszul a szemuveg, mondjuk nem is csodalom, amilyen kiraly fejem van.
Nalad nincs ez a jelenseg, amit irtam, hogy reggel/delelott jobban latsz, mnt este?
-
Erdekes ez, mert pl. a vizsgalo csaj is azt mondta, hogy nem olyan veszelyes a korrigalni valo, de az megiscsak hianyzik es erolkodnek a szemek. Amikor fent volt az a probaszemuveg, kerdezgette, hogy nincsenek-e hepehupak meg hasonlok, de semmi ilyet nem tapasztaltam es nem is szedultem egyaltalan.
Te hamar megszoktad a szemuveget? Ja es egesz nap hordod, vagy csak ha ugy erzed, hogy nem ok?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest