- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Hegyirabló #3448 üzenetére
Azt tudhatjuk, hogy mi az a tévút?
Kezdő szemüvegesként én is megjártam, de betudtam tanulópénznek, no meg végülis jó kis szemüvegem lett, csak nem pont így akartam.
De mondom inkább a sztorit.
Munkámból adódóan sokat vezetek, és mivel igencsak esedékessé vált egy pekta, lévén 30 méterről már nem tudom egyértelműen beazonosítani a betűket a rendszámon, így nyakamba vettem az internetet, és a szükséges ceremóniák után, mint pl látásvizsgálat, megrendeltem életem első, olcsó szemüvegét, csak hogy lássam, hogy jól mérték fel a szemem állapotát, majd miután ezzel happy voltam, rendeltem egy szupercsillivilli miazistent, a létező összes extrával, vezetéshez.
Polarizációt azt nem kértem, mivel már volt rutinom benne, hogy napszemcsiben csak akkor látom a mobilom kijelzőjét, hogyha félrebillentem a fejem, de kértem pl fényre sötétedést, mivel errefelé elég alacsonyan csoszog végig a nap telente, és vannak olyan utcák, ahol kora délutántól már úgy látszik, mintha az út egyenesen bele vezetne.
Amikor megrendeltem, direkt vezetéshez kértem, és az egyik lényegi eleme az lett volna a rendelésemnek, hogy erős napfény esetén elsötétül a lencse.
Senki nem szólt, senki nem világosított fel arról, hogy ez a funkció autóban nem, vagy csak nagyon korlátozottan működik (az UV szűrős szélvédő miatt gondolom) Szegről-végről logikus ez, de kezdőként nem gondoltam erre.
Hát, most ott tartok, hogy rendelni fogok egy direkt sötétített lencsés szemcsit vezetéshez, ezt meg megtartom általános használatra, mikor gyalog vagyok.
Magam részéről egyre inkább látom, hogy egy szemüveg nem elég, ha igazán komfi akarok lenni.Na de mindegy, ez csak egy sztori volt, az én sztorim. Hát, hogy őszinte legyek, fogalmam sincs, hogy mit tehetnél. Ha joguk van megtartani a pénzt, illetve Neked nincs jogod utólag elállni a vásárlástól, akkor kb semmit. Ezen én is gondolkoztam, az én esetemben, max a keretet tudnám eladni, azt is nyomott áron, akkor meg inkább megtartom.
Aztán persze lehet, hogy van mód, hogy visszakapd a pénzed, de ennek mikéntjéről fogalmam sincs.
Az mindenestre furcsa, hogy egy multi ennyire erőszakos legyen, hiszen az ott dolgozóknak nem sok érdekük fűződik az eladásokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpársportok
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Elite: Dangerous
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest