Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finwe
őstag
Nekem a zsepi karcolja a lencsét. Azaz régen mintha jó lett volna az üvegre de most tuti hazavágja. Természetes a törlők sem mind jók, csak 2 jó törlőm volt, az egyiket nyírtam ki mosással a másikat (amit most használok) biztosan nem bántom....
Más, Szem műtét
Biztosan nagyon jó dolog lehet ha valaki újra szemüveg nélkül rendesen lát de én nem hiszem, hogy vállalkoznék rá és az előbb ismertetett menete a műtétnek csak megerősített ebben.
Mikor a kontaktlencsével próbálkoztam akkor én sem tudtam berakni, eleve írtózom attól, hogy a szememhez nyúljak (roppant ideges leszek ha nem látok) ráadásul állítólag a szem fehér részén nincsenek is idegek, aha... (nem néztem utána, biztosan igazuk van) ha csak hozzáértem a lencsével már égett a szemem, így maradt a szemüveg (ami egyébként csak néha zavar).Jah, és ott van az is, hogy idővel javul a szem. Haverom apjának is -1-re javult -4, -5 körülről. Igaz itt már átbillenhet a dolog
Titánium keretet hol néztetek? Régebben elég drágák voltak és ha jó árban van akkor lehet csináltatok új szemüveget. A mostani csak 1 évet bírt (keret) pedig az az előtti -amit egyébként már kb 2 hónapja újra hordok- 4 évig húzta.
Finwe
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Black & Decker töltőt keresek
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest