Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Uh, mennyi egy ilyen?
Mondjuk én people - t szeretem, de ez nem is rossz. Most tartok én is ott, hogy új szemüveget fogok csináltatni, nézegettem most több megoldást is, még mindig amellett vagyok, hogy nekem csak full keretes megoldásokatAbban tudok csak megbízni.
Lehet, hogy két szemüveget fogok csináltatni, egyet nyárra, egyet meg télre
A nyári az sötétedős lencsével lesz, a téli meg nem.
utattak még egy olyan megoldást is, hogy a sima szemüvegre rá lehet tenni 2 mágnes segítségével egy sötétítő lapot, így olyan, mintha a lencséd tényleg sötétedő lenne, ennez az az előnye, hogy egy tök alap szemüveged van, és ha mondjuk vezetsz vakító napfényben, akkor ez segíthet egy kicsit, és ha már nincs rá szükséged, csak leveszed.
Nem döntöttem mondjuk még el, ezt a két szemüveges dolgot, de lehet, hogy nem csináltatok még sem kettőt. Kicsit sokba kerülne, holott ha nem is használnám ki, aminek meg van az esélye, akkor meg minek???
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest