Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
zsoltzsolt #2586 üzenetére
Na, egyik optikában azt mondták lehet kombinálni a Bluecontrolt a Sensity-vel (fényre sötétedő réteg). Viszont ezt egyedileg gyártják, így 70k+ az ára a két lencsének (kb erre is számítottam: -2.0 körül, semmi extra)
Sensity-t használ valaki? Érdekelnének tapasztalatok róla.
@Imibácsi: Nekem 1-2 év után mindig elszíneződtek a műanyag kereteim, elvileg az izzadtság miatt. Sőt az utolsónak még ilyen "ragyás" is lett a szára, ahol érte az izzadtság. Soha többet műanyagot. A mostani keretem (Babylon márkájú) fém, olyan mintha új lenne. Egyedül az orrnál lévő tappancsokat kéne cserélnem már. A lényeg, hogy semmi nem látszik rajta, az izzadtság egyáltalán nem ártott neki, pedig szoktam vele futni is. Részben ezért is ragaszkodom hozzá nagyon. Nem is volt olyan drága, ha jól emlékszem 20k körül volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motoros topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Smart Controller drón távirányító (RC-RM500)
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest