- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
nemrég találkoztam élőben ilyen fekete lyukacsos szemüveggel, amit jópár éve tv-ben lehetett látni. ilyen fekete műanyag az egész, a lencse helyén is műanyag van (fekete) de apró kis lyukak vannak rajt, amiken ki lehet látni. és ez állítólag javítja az ember látását. használt valaki ilyet?
vélemények?
más: szeptember óta van szemüvegem és még mindig nem sikerült megszokni. mondjuk csak egyetemen használom (ami ugye nem kocsma hogy egész nap ott legyektehát nem sokat van emiatt használva), meg néha gépezéshez, ha sokat kell olvasni monitorról.
lencse típus meg ilyenekről fogalmam sincs-1 -1 dioptria (a keret saxoo meg valami típusszám is van ráírva, bár ez igazából érdektelen abóbl a szempontból amit mondani akarok, bár ha már itt tartok eléggé lehaltam azon, hogy kb. 15k alatt szinte nem is lehet venni keretet... (a szemcsimben pl. a keret vmi 18k volt a 2 lencse meg 15k...
aszittem a lencse a drága alapból)). viszont emlékszem mondták h ilyen vékonyított vagy mi lencsét ajánlanak. namost ez kicsit gyanús nekem h kb. 3mm vastag. (szóval 1 dioptria, vékonyított lencse 3mm kb. akkor milyen egy 5-6dioptriás nem vékonyított?
) lehet h átb@sztak?
na a másik, hogy mivel lehet (ha lehet) javítani ezen valamit? -1,5 vagy -1,25 lenne, de valami szögös téma miatt van az egész (cilinder talán?) és a megfelelő lencsével oldalt tök torz minden, pontosabban pl. az egyenes vonalak szabályosan hullámoznak ahogy mozgatom a fejem(csak felrakom a szemcsit és máris olyan mintha be lennék b@szva
) szóval -1 -1 lencse lett.
hallottam ilyen akupunktúrás témáról, meg múltkor láttam ilysen műanyag szemüveget is amit fentebb írtam.
ill. adtak 1 ilyen selyem vagy nemtommmi kendőt amivel lehet törölni a szemüveget, de ha véletlen összefogdozom, akkor egy idő után nem nagyon akar lejönni róla a kosz. mivel szoktak szemüveget tisztítani?gondolom nem sima ablakpucoló cuccokkal mert az ilyen mindenféle rétegeknek amiket rázúznak nem hiszem h jót tesz.
nah asszem több kérdésem most nincs is
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest