Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1069) vans?


vans?
őstag

sziasztok,

tudnatok esetleg siiskolat ajanlani? elsosorban Ausztria erdekelne. A hatter annyi, hogy a felesegem es csaladja evtizedek ota sielnek, en sok mas sportban otthon vagyok, de sosem sieltem korabban. Ket eve Kreischbergen voltunk, a csalad probalt tanitani, de keves sikerrel, rossz elmeny volt, nincs teriszonyom, de a magassag + sebesseg kombo nem volt jo, feltem. A terdem is fajt a sok hoekezestol.

Iden elmentem veluk (Tauplitz, nagyon jo hely, sok ho, palyak is jok voltak), turaztam, soforkodtem, mellette dolgoztam, nem sieltem. Igy sem volt az igazi, mindenkepp szeretnem legyozni a felelmet es megtanulni viszonylag normalisan sielni (vagy snowboard, az meg jobban tetszene, de szerintem meg nehezebb lenne).

Vagy meg iden, de ami sokkal valoszinubb, hogy jovo ilyenkor mennenk ujra, addigra kene olyan palyatipp, ami tapasztaltaknak sem unalmas, viszont sok kezdo palya is van, ahol tudnek tanulni, es jo siiskola. Nyelv mindegy, beszelek angolul es nemetul. Nassfeld-et neztem pl., igaz joval messzebb van, mint Tauplitz, a palyaberlet ugyanannyi, mint itt volt, gondolom a szallas dragabb.

Fontos lenne egy turelmes es jo oktato, es jo palyak, tobbfele lift, hogy azt is megtanuljam.

koszi minden segitseget es jobbulast a kolleganak!

[ Szerkesztve ]

hábm bábm

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.