Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
"az egymasba agyazas valoban nehezkes backtick-kel, de az mar eleve csunya (marmint nem a backtick, az jooo
)"Hát nem értek egyet. Én szeretem az egymásba ágyazást és $(...) módszerrel nagyon szépen és látványosan meg is lehet oldani. (vajon ez szabványos vagy bash specifikus? Életemben nem használtam még más shell-t :-) )
És tényleg át akarnak állni dash-ra? Az miért lesz jobb? Egyáltalán miben lesz más?
-
"ha a script sima sh-val fut, akkor futnia kell azzal is, amire a /bin/sh mutat, barmi is legyen az"
Viszont ez nem kommutativ relacio, vagyis ha nalad a /bin/sh fedonev alatt futo bashon fut, az nem jelenti azt, hogy barmilyen sh--kompatibilis shellen is futni fog. (Mondjuk ugy remlik, hogy konkretan a bash ujabb verzio figyelnek erre, es ha /bin/sh neven hivja meg az ember, akkor az extra bashes funkciokat kikapcsolja - de erre azert nem epitenek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)"