- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
ddekany #1493 üzenetére
akkor leirom meg egyszer: irj egy olyan parancsot/scriptet az altalad kitalalt szintakszis szerint, ami kilistazza a lefgeljebb 10% szabad helyet tartalmazo particiokat
Maga a parsolas hiaba rendszerfunkcio, attol meg bele kell rakni a programba. Nem mondhatod azt a librarynek hogy "itt a json input amit kaptam, csinalj belole helyettem olyat amilyet akarok" (ld: "visszavezetem bele amit én kikapartam szűrt meg így-úgy rendezett akármicsinált JSON eredményt, hogy na akkor ezt formázd, mintha csak te termelted volna belül magadnak")
alacsonabb rétegben befektetsz X emberévet, azzal megtakarítasz összességében sokszor X emberévet
meg mindig nem lattunk semmit ami igazolna hogy ez a vilagmegvalto ujitas valoban megsporolna szamottevo idot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest