- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovbandi82
őstag
Sziasztok. Adott egy Raspberry PI4 Raspberry OS-el (debian bookworm)
Scriptben szeretném a segítségeteket kérni. Adott a winscp "trash" mappa, aminek a tartalmát minden nap áthelyezem egy "archiv" mappába. A mappa neve, amibe áthelyezem az aktuális dátum.
PL:/media/backup/winscp/trash
/media/backup/winscp/trash_archive/20240628
Az archiv mappákat szeretném X idő után (legyen pl. 2 héz) törölni tartalmával együtt. Lenne egy olyan script, ami megvizsgálja a mappák létrhozásának a dátumát, és törli, ha régebbi a beállított időnél?
A másik gondom, hogy a samba pi felhasználóval van felcsatolva, viszont pl. ha egy fájl az ftpuser "tulajdona", ahhoz ugye nem fér hozzá, nem tudom törölni. A pi usert beraktam az ftpuser csoportba, de akkor sem. Hogy tudnám ezt kivitelezni, hogy a pi usernek legyen jogosultsága az ftpuser fájlaihoz is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest