- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilam
őstag
Továbbra is jelentkezett a probléma a OpenWRT alatt: Úgy tűnik egyes eszközök nem kapnak vagy fogadnak új IP címet a DHCP-től és elérhetetlenné válnak. A neten keresgélve azért nem egyedi probléma, és remélhetőleg javítják majd, de mivel a router nekem nem játékeszköz ezért most parkolópályára került az OpenWRT. Ezt nagyon sajnálom, mert nagyon szimpatikus rendszer.
Így úgy gondoltam megnézem a DD-WRT-t. A menürendszere nekem illogikus és nem átlátható. Elkezdtem szépen beállítani mindent, aztán a WireGuard-hoz értem. Létrehoztam egy új tunnelt a leírás alapján, erre az összes gépről elment az internet hozzáférés. Utána letiltottam, erre megjavult. Körülnéztem a menüben, de semmi, szépen le is van választva a tunnel neve a bridgelt interface-ktől. Factory reset és próba újra: Ugyanaz. Illetve néha megmagyarázhatatlanul belassult, pedig a QOS-t is szépen belőttem. Szóval nekem a DD-Wrt nem túl szimpatikus.
Így került vissza most a gyári FW, és türelmetlenül várom az OpenWRT 21.02rc2-t. Hátha azzal jó lesz minden.
(Dlink Dir878 A1 router-ről van szó)
-
attilam
őstag
Köszönöm. Bár ahogy néztem a DD-WRT meg béta állapotú. Attól függetlenül lehet jó. Mindenesetre már lassan 2 napja nem jött elő a hiba, de meglátjuk majd. Én szívesebben maradnék az OpenWRT-nél, mert sikerült mindent bekonfigurálni, viszont ha megint előjön a hiba akkor nem lesz más választásom.
Letiltottam az IPv6-ot, mert szerintem az kavarhatott bele esetleg a dolgokba. Viszont ha megint előjön akkor megpróbálom más gépről elérni a router-t (mert amúgy más gépről legutóbb az ment, csak az internet szűnt meg teljesen), aztán ránézek a logokra. -
ArthurShelby
addikt
Nem tudom itt konkrétan hogy van, de annyit lehet tudni, hogy a broadcom és az openwrt nincsenek jóban, mivel a drivereik zártak (nem FOSS=Free & Open-Source Software), és az openwrt nem alkalmaz semmilyen zárt kódot, ezért sincs hw pl nat.
Viszont emlékeim szerint 2.4GHz-en szoktak még valahogy működni az broadcom-os eszközök.
"Now what does limited support mean? What is working with open-source drivers and what not?
Limited means:2.4GHz only b/g available, and 5GHz doesn't work at all."
Még n-ed sincs 2.4GHz-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vargalex