- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blasius
tag
válasz
Blasius #7973 üzenetére
Volt ez a konfigurációm:
Hotspot------(wifi wps)------Tplink router-----(utp)-----OpenWrt router-----(wifi)-----Kliens(ek)
Tplink is és az OpenWrt router is transzparens (bár az elérhetőség miatt egy-egy ip címet megadtam nekik), a dhcp a Hotspot. A hálózat minden tagja 192.168.1.xxx
OpenWrt router és a Kliens között a kapcsolat letöltéskor sokkal lassabb volt mint a Hotspot--Tplink kapcsolat.
A sebesség-problémát nem sikerült megoldanom. Elég sok beállítási lehetőség van an OpenWrt-n (MTU csomagméret meg ilyenek), ezekkel lehet hogy lehetne kezdeni valamit, de eléggé misztikusak nem is tudom hol kedjem...
Inkább arra gondoltam hogy felcserélem a két routert, így:
Hotspot------(wifi wps)------OpenWrt router-----(utp)-----Tplink router-----(wifi)-----Kliens(ek)Ezt a receptet követem: https://wiki.openwrt.org/doc/recipes/atheroswds
(a routerem nyílván Atheros vas, egy BTHHV2B egyébként; BB14.07 fut)Odáig eljutottam hogy a Hotspot-OpenWrt router kapcsolat létrejön. De valamiért a kapcsolat csak a wifi interfészig "jut"; A lanon csatlakoztatott kliensek nem kapnak ipt. A lan interfészen a dhcp ki van kapcsolva, és a hotspotnak kéne osztogatni.
Ebben a konfigurációban mire kell ügyelni a híd beállításoknál? Hogyan tudnám elérni hogy a wifi "legyen a főnök", ne a lan
?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged