Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• csixy

addikt

válasz fecus #3404 üzenetére

Angol humor! A boltos mesélte. ( nem mindegy a nagybetű , vagy kisbetű !!!!!)

A konzervgyári munkásember elmegy a gatekeeper háziorvoshoz és elmondja a panaszát.:
    - Segítsen rajtam doktor úr ,mert erős vonzalmat érzek az Uborkaszeletelőhöz !
    - Jujujj , azt ne tegye! Ez életveszélyes (angolul dangerous) ! Inkább itt van egy-két tabletta ,ezt szedegesse, de az uborka szeletelőt KERÜLJE !!!
    Egy hét múlva visszatér a páciens.
    -Dokikám ! Csináljon valamit !- mondja vészjóslóan -. Mert igen vonzódom az Uborkaszeletelőhöz !
    -Rendben .- mondja a doktror - Itt a beutaló a psycholgushoz . Parancsoljon . De az uborka szeletelőt meg NE PRÓBÁLJA !, mert az életveszélyes !!!!!
    Öt nap múlva visszatér a páciens diadalittasan:
    - Dokikám sikerült ! Minden O.K. !!
    -Hogy, hogy ? - mondja a doktor.
    -Hát sajnos elkaptak minket ! Engem elbocsájtottak, Ő meg fegyelmit kapott. De !! Azóta is együtt járunk !!

Naa.... !!! Segítsetek már !!! :R :R :R :R

• csixy

addikt

válasz fecus #3404 üzenetére

Mi az angol turi?
    Lombolt .
    Behozzák az angol lomot , főleg ruhákat és cipőket és van benne műszaki lom is (ritkábban).
    Szombatra virradóra bálabontás van és mindent kilós egységáron árulnak, vasárnap már olcsóbb és péntekig naponta linealisan (vagy a készlettől függően még meredekebben ejtetve) csökkentik az árát. .... szombatra virradóra frissítik a készletet.

Minden elképzelhető és dekára olcsó.

Így lett nekem egy Sky broadband modem-router combóm fillérekért amiből Netgear DG834GT lett (ez egy AnnexA normáju modem router combo , de hála a Dg-Team oldalának , rátuszakoltam egy DG-834GTB firmet és csodák csodája megy rajta a T-Home ADSL-Annex-B net), és most a Bt-home Hub ver2.0 "B" , amiből OpenWrt csudamasinát akarok csinálni. Segítsetek ! Éles a szemetek és valahol meglátjátok a szarvas hibámat. PLEASE ! (kb ennyit tudok angolul). :Y :Y :Y :Y :Y :R :R

Új hozzászólás Aktív témák