- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angol humor! A boltos mesélte. ( nem mindegy a nagybetű , vagy kisbetű !!!!!)
A konzervgyári munkásember elmegy a gatekeeper háziorvoshoz és elmondja a panaszát.:
- Segítsen rajtam doktor úr ,mert erős vonzalmat érzek az Uborkaszeletelőhöz !
- Jujujj , azt ne tegye! Ez életveszélyes (angolul dangerous) ! Inkább itt van egy-két tabletta ,ezt szedegesse, de az uborka szeletelőt KERÜLJE !!!
Egy hét múlva visszatér a páciens.
-Dokikám ! Csináljon valamit !- mondja vészjóslóan -. Mert igen vonzódom az Uborkaszeletelőhöz !
-Rendben .- mondja a doktror - Itt a beutaló a psycholgushoz . Parancsoljon . De az uborka szeletelőt meg NE PRÓBÁLJA !, mert az életveszélyes !!!!!
Öt nap múlva visszatér a páciens diadalittasan:
- Dokikám sikerült ! Minden O.K. !!
-Hogy, hogy ? - mondja a doktor.
-Hát sajnos elkaptak minket ! Engem elbocsájtottak, Ő meg fegyelmit kapott. De !! Azóta is együtt járunk !!Naa.... !!! Segítsetek már !!!
-
Mi az angol turi?
Lombolt .
Behozzák az angol lomot , főleg ruhákat és cipőket és van benne műszaki lom is (ritkábban).
Szombatra virradóra bálabontás van és mindent kilós egységáron árulnak, vasárnap már olcsóbb és péntekig naponta linealisan (vagy a készlettől függően még meredekebben ejtetve) csökkentik az árát. .... szombatra virradóra frissítik a készletet.Minden elképzelhető és dekára olcsó.
Így lett nekem egy Sky broadband modem-router combóm fillérekért amiből Netgear DG834GT lett (ez egy AnnexA normáju modem router combo , de hála a Dg-Team oldalának , rátuszakoltam egy DG-834GTB firmet és csodák csodája megy rajta a T-Home ADSL-Annex-B net), és most a Bt-home Hub ver2.0 "B" , amiből OpenWrt csudamasinát akarok csinálni. Segítsetek ! Éles a szemetek és valahol meglátjátok a szarvas hibámat. PLEASE ! (kb ennyit tudok angolul).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest