Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
attilav2
üzenetére
Egyetlen típus egyetlen környezetben való viselkedése alapján a teljes MTK-ra következtetést levonni szerintem elég inkorrekt.
Én MTK SoC-al szerelt routereket használok már 2016 óta. Kezdtem a D-Link DIR-860L-el, majd Asus RT-AC57U-val, aztán 2019 július óta az Asus RT-AC65p-vel. Minden routerre OpenWrt forrásból, master brach-ból fordítottam magamnak firmware-t (kivéve idén áprilistól, mert azóta a 21.02 branch-ból fordítok). A DIR-860L esetén eleinte voltak problémák (inkább csak a wifivel), de később teljesen stabil volt mindig. Soha nem találkoztam egyetlen random reboot-al sem, amit te jellemzőnek írsz MTK-ra...
Már az RT-AC65P-t is a 19.07 megjelenésénél korábban használom (az ugye még nem is került be végül a 19.07-be), de anno sem tapasztaltam semmi rendellenességet. Nálam még a 100-as csatornát is viszonylag stabilan tartotta mindegyik router, ha DFS miatt közbe kellett avatkoznia, akkor is ment tovább másik csatornán.
De az Asus topic-ban egyébként olvashatsz olyan Asus routerekről (nem csak MTK SoC-al szereltről), aminél még gyári firmware-nál is azt tapasztalják, amit te is írsz: egyszerűen eltűnik az 5 GHz-es wifi és ott csak egy áramtalanítás hozta helyre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubuntu Linux
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vargalex