- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Azért várok, amíg sikerül nektek, szakértőknek beröffenteni azt a 2,4G-ás wifi-t. Sajnos otthon a a notimon kívül mindegyik telefon és tablet N-es csak, és ezt használják a gyerkőceim és az asszonypajtás. Ezért az is kell. Sem időm, sem szakértelmem nincs a kísérletezéshez.
Megmondom őszintén kb. elég a gyári firm is mindenre, de ez a grafikus beállítósdi nekem idegen.Alapdolgokat is alig találtam meg benn. Leírást meg persze csak az A1 verzióról találtam, ami nem így néz ki...
-
Zirowe
nagyúr
Én most hétvégén próbálgattam a friss lede snapshot, cc és dd között különbségeket 2,4Ghz alatt.
Valóban "jobb" a lede, de kb 2mbitet ver rá csak a másik kettőre, és így is max 4mbit-et nyomott ki magából a rendelkezésre álló 30mbit-ből, szóval nem eget verő a különbség.
Még az olyan vodoo hülyeségeket is megcsináltam, hogy gyári vissza, majd újra openwrt/lede, de semmi változás.
Szóval messze még a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest