Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugyanakkor, csak hogy minél gyorsabban menjen minden, jó esély van arra, hogy beadom kereskedésbe; de miután Alfa is és kupé is és egyébként is...így lehet, szóba sem állnak velem érdemben (nemhogy nyomott áron, hanem egyáltalán nem), hacsak azzal a lendülettel el is hozok valamit tőlük.
Ma délben beugrottam két III. kerületi kereskedésbe: Kedvenc és Csonti; előbbi azért, mert többen mondtak róluk 'annyira jót', hogy adott esetben vegyek tőlük autót, utóbbi azért, mert minden xart megvesznek és minden xart árulnak.
Nem mondom, hogy általánosan reprezentatív a 'felmérés' eredménye, de azért sokatmondó...
Röviden:
Kedvenc: "add el magadnak, aztán beszéljünk, hogy mi kéne" - értem én, de utána már minek mennék kereskedőhöz?
Csonti: "látatlanban piaci ár (?) mínusz 20%, de az Alfákat nem nagyon szeretjük" - értsd: ide ugyan ne hozd, csak ha viszel valamit, és akkor legalább levesszük a nevedről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller! Elérhető!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest