Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Elektrosokk #6031 üzenetére
Praktikumosságban biztos jobb, de most adtam el a kombi Insigniám, mert Asszony megy vissza dolgozni (gyerek születése miatt volt itthon), és kapja vissza a céges kombi kocsiját (még nem tudni pontosan milyet, de előtte új Octavia volt), ezt én is vezethetem majd. Szóval ez a kis kocsi tényleg csak arra kell hogy melóba elmenjek meg vissza, bármi másra ott lesz a céges, ezért se kell ebben az esetben a praktikusságra gondolni.
(#6032) alázógyík: Ha egy rózsaszín ilyenbe látsz valakit arra azt tudom mondani oké, de ha veszek egy fekete/szürke ilyet attól a férfiasságom nem fog összeomlani hidd el.
-
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Kell egy városi mászkálós kocsi, Fiat 500-asra is gondoltam. Van valakinek ezekről tapasztalata? Érdemes venni? Megbízható? Ha igen milyen motorral?
-
alázógyík
addikt
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
hacki87 #6021 üzenetére
Ha volnál a facén ott is van bravo 2es csoport sokat tudnak segíteni,véleményezni az esetleg kinézett autót,ismerhetik is pld. Van gázolajos csoporttag igaz csak a 1.9es 8 szelepes motorral és már 500e fölött tart komolyabb hiba nélkül--- tjet 150es 400ezret most lépte át.Én benzines párti vagyok és behozott autó ellenes
.A tjeteknél igazán talán az előforduló olajfogyasztáson kívül (2-3deci is lehet ezresenként) olyan nagy hibák nincsennek ( pld volt turbó gumicső repedés pár embernél, meg 2-3ra emlékszem turbó cserére vagy javításra) A multiair benzinesnél problémás a multiair egység hibája ,ami még gyakrabban cserélt olajcserék ellenére is előjöhet 150-200e között ---cseréje 200-250e pénz.A tjet-el nincs ilyen probléma ,és pld mivel közvetett befecskendezésű nem jön elő benne a kokszosodás mint a német Tsi-knél.A dízeleket nem ismerem de ott se volt igazán sok probléma : lehet ezekben a részecskeszűrő, kettőstömegő lendkerék (ez van a tjetben is),izzítás. Dízelekből van szerintem a legtöbb behozott , "kevés" kilométerű,túl olcsó még úgy is . Én is egy 2000es 1.6ost cseréltem 4.5 éve egy tjet sportra --akkor 247ezerrel vettem ,igaz volt turbócsere 190e-nél meg generátor,féltengelyek is voltak.Rám maradt,jött a klíma terelő motor csere ,de van fórumos aki javít olcsóbban mint egy szervíz. 273e nél tartok de 2 éve van mellette egy seicento .
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
bpasztoi #6015 üzenetére
És nem kell megijedni
Próbálom összeszedni az előforduló hibákat amit a fórumon olvastam-tapasztaltam(itt mondjuk a legtöbb benzines és turbós) ha már előfordult legalább 2embernél akik el is mondták és jól is emlékszem rá : A ködfényszóró foncsor belső-alsó része idővel bebarnul,ez inkább csak esztétika,csere a megoldás kb 10-13e ft/db---------a motorháztető elejének a belső(alsó) peremének a rozsdásodása, csiszolás,alapozás,festés te magad is csinálhatod úgy se látszik--------hűtővíz szivárgás,ez talán mikor újak voltak fordult elő-------az enyémmel együtt már volt 180e környékén vagy 3 turbócsere,vagy javítás,felújítás talán kb 90-180e ft,hogy mitől azt ki tudja,nálam talán a nagyon betertott 27-30ezres olajcserére vezetném vissza,de volt ha jól emlékszem aki felezte a ciklust még is cserés lett-------előfordul olajfogyasztás,mindegy milyen olajjal, én 3félét próbáltam zavar de ez van,és én ezresenként 2-3decitől nem ilyednék meg -----a motor hideg indítása után rövid ideig egyenetlen,dadogó alapjárat,talán prémiumabb benzinnel ez csökkenthető-------a környezetvédelmi tálca(motorvédő alsó burkolat), a motor alatt, ha van könnyen leér(a sport még ráadásul pár centivel ültetett),ez ilyen öklömnyi téglát már ne közölj meg mert odaér--------a bőrkormányon,bőrváltókaron,bőrkézifék karon szétmállik a bőr, kb 25e ft körül bőröznek------klímaterelő hiba,a terelőmotorok végálláshiánya miatti közdarab törés,ha most jól működik majd előjön van itt szaki aki javítja,le kell bontani az egész műszerfalat kb 3-4óra és olcsóbb mint egy szerviz ----kézifékkar burkolat törés,tán meg lehet fordítani és úgy már nem látszik ----hátsó üléseknél zörgés,forgás pontnál lévő külső csavar levétel,majd a nagy alátét alá kissebb felületű alátét jó meghúz,és talán jó lesz -------első embléma,hátsó ajtónyitó embléma beázás,kifakulás csere 8-14e ft/db kb,de szétszedhető és belülről festhető!! ---------hátsó lámpák párásodása belül,ez ilyen------- hátsó ablaktörlőkar rögzítésénél törés,ez csere-------távirányítóval nem mindig nyit a központizár csak kulcsal,nálam max 3x volt ilyen, a központi zár hiba kb. 2008 közepi gyártásig. Onnan átálltak az újabb ovális kulcsra, azzal megszűnt.------váltó(csapágy) gondok,ez a GM M32es váltójánál lehet probléma,úgy írták hogy 2.-5.-6.sebességben hangot ad a váltó,de ez is pár bravo tulajnál fordult elő-------tanksapka zárhiba,bezárva is nyitható-------eddigre a hátsó kipufogók is rohadnak,de sokszor csak a külső héj,csere utángyártott lengyel kb. 20-25e ft --------napellenző lógása,ez csere-------hűtőventillátor előtét ellenállás hiba(pld. csak maxon megy a venti) ez csere.Meg volt kettőnknél biztos generátor csere,de ezek sok kilóméteresek voltak.A féltengely hiba is előfordul sűrűbben azért,föleg a turbósoknál,a nagyobb nyomaték miatt,ez cserés vagy felújítás jobb minőségben Debrecenben talán --------Az első lámpák fényerejére is van panaszkodás növelt fényerejű izzókkal talán jobb lesz --------És fordulhat még elő főtengely szimering hiba.
------Bravoban mindegyik elektromos tükör fűtött, a hátsó ablakfűtéssel együtt kapcsol. Ha nem akkor megszakadt a szál. Tükörlap csere, 3-5e ft/db--------
-t-jet motornál előfordulhat kisebb-nagyobb olajszivárgás az olajhűtő alól. Gyárilag csak kompletten cserélhető, 60-70e ft, de o gyűrűkkel kiváltható a hibás tömítés. Volt erre példa itt is---------------pár autót érint, hogy az első ablakmosó nem működik. Kontakthibás a kar, erősebben kell húzni, szétszedve wd40 segít rajta valamennyit. Nálam szét is tört de az egyedi eset.
----pár autónál volt hátsó féknyereg csere idő előtt------ha haldoklik az akksi, változatos parajelenségeket okozhat. Szervo leállás, karácsonyfa-effekt----Télen( hidegben) a irányváltó kar ugrik vissza a helyére.Olajleválasztó sziszegése ,ez csere .Az első futóműnél rugótörés,többnél a bal oldalon ez cserés—de meg kell nézni nincs e dugulva a rugótányér vízkifolyó lyuka ami előidézheti a rozsdásodást.Turbó gumicső repedés ez csere. Kicsit soknak tűnik,de nem jön elő mindenkinél minden--de a legtöbb csak 7-8 éves .
Vásárláskor ami a lényeg : 1. Féltengely----kigyorsításkor ne rázzon a kocsi, kormány 2. A 2.-5.-6.sebességben meg a többiben se legyen hangos a váltó (m32) 3. Olaj legyen a motorban 4. A klíma fújjon hideget-meleget mindenhová ugyanazt kellő erővel,a terelő motorok átállását álló motornál is jó ellenőrizni,szépen lehet hallani ha átállnak és megállnak Az esetleges „cicergő” hang a középkonzol felől ,lehet előjele hogy nincs végállása valamelyiknek. A változtatás joga fenntartva Az esetleges hibákért nem vállalok felelősséget A dízelesekkel majd folytatjuk -
hacki87
senior tag
Sziasztok! Ti melyik motorral vennétek Bravo mk2-t? 1.4 turbo benzin vagy 1.9mjet dízel? Lassan le kell cserélnem a jelenlegi 2001-es bravomat és arra jutottunk, hogy elég lenne méretben egy Bravo 2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- Motoros topic
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest